Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies. Tancar

Informes de Reputació Online

Els Informes de Reputació Online són la millor manera de conèixer el que es parla d’una empresa, marca o concepte a Internet. Podràs conèixer més de 15 indicadors de la presència d’una empresa/marca a Internet de milers d’empreses de forma instantània, podràs sol•licitar l’informe investigat de qualsevol altra empresa/marca, comparar-lo amb altres empreses de la competència o realitzar un seguiment anual del servei.

 Els Informes de Reputació Online estan formats pels següents grans apartats:

 Presència a Internet

 La valoració de la Presència a Internet s’obté mitjançant un procès automàtic de recerca entre més de 130 milions de pàgines web (blocs, fòrums, pàgines web, portals de notícies, twitter, etc.), per trobar i classificar les possibles mencions de l’empresa. Després de la localització de les mencions es realitza un procés d’anàlisi semàntic en el qual s’analitzen totes les mencions per determinar si són positives, negatives o neutres (la seva polaritat). Fruit de la combinació de tots dos processos s’emet una Valoració Global sobre la presència online d’una empresa o terme de cerca.

 Sobre la presència a Internet de la marca/empresa ofereix, a més, els termes principals amb els que més es relaciona a la marca i els llocs on es troben aquestes mencions. 

Anàlisi de Xarxes Socials

S’analitza l’activitat de la marca/empresa a les Xarxes Socials: Twitter, Facebook i Google+. Segons aquesta activitat, el nombre de seguidors i els que interactuïn amb les xarxes socials de la marca s’ofereix un grau d’influència en Xarxes Socials, que pot anar des d’una empresa sense influència en Xarxes Socials fins a una amb grau màxim d’influència.

Les temàtiques i termes sobre les que més parla l’empresa en Xarxes Socials i aquells perfils de les Xarxes Socials més influents sobre aquestes marques. D’aquesta manera es poden crear interaccions socials amb ells per donar suport a la marca/empresa. 

Posicionament en Cercadors (SEO)

El posicionament natural en cercadors o posicionament orgànic a Internet, també anomenat SEO (per les seves sigles en anglès Search Engine Optimization), és un conjunt de tècniques utilitzades per maximitzar la visibilitat d’un lloc web en cercadors, sigui per posició en els resultats de cerca, per la quantitat de visites efectives cap a la pàgina o per la seva inclusió en llocs web de tercers que també apareixen en els resultats de Google.

Informes Reputacio Online Cat

Servei Anual de Reputació Online

 El Servei Anual de Reputació Online és un servei que actualitza els Informes de Reputació Online de forma periòdica durant 12 mesos, és la milllor manera d’estar al dia de la Reputació Online de l’empresa. Amb el Servei Anual obtindràs:

  • Informe mensual Investigat o Comparatiu actualitzat.
  • Variacions intermensuals dels indicadors de Reputació Online, per veure les tendències.
  • Gràfics d’evolució anual dels principals indicadors.