Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies. Tancar

Associacions

Logo Xbrl Small

XBRL Espanya

INFORMA D&B participa activament en el desenvolupament del XBRL (eXtensible Business Reporting Language), sent soci fundador de l'Associació XBRL Espanya. L'Asssociació és interlocutor a Espanya de XBRL Internacional, organització composta per individus i organitzacions públiques i privades, que té com a finalitat la promoció i posada en marxa de l'estàndard XBRL per a la gestió de la informació online.

Aeca Small

Associació Espanyola de Comptabilitat

AECA és l'unica institució professional espanyola emissora de Principis i Normes de Comptabilitat generalment acceptats i de pronunciaments i estudis sobre bones pràctiques en gestió empresarial. La seva missió és aconseguir la millora constant del nivell de competència dels professionals de l'empresa, amb el convenciment que un bon professional garanteix el desenvolupament de les organitzacions i el progrès de la societat.

Asedie Small

Asedie, Associació Multisectorial de la Informació.

Organització que aglutina les empreses que en diferents sectors tenen com a base de la seva activitat l'ús i la distribució d'informació.

És el resultat de la unió, el 1999, de l'Associació Espanyola de Distribuïdors d'Informació Electrònica (antiga ASEDIE), fundada el 1992, de l'Associació d'Empreses d'Informació Comercial (ASEICO), fundada el 1982, i del Grup Empresarial d'Informació Comercial INFORESPAÑA, fundat el 1997.

Asociacion Mkt

Associació de Màrqueting d'Espanya.

L'Associació de Màrqueting d'Espanya és fundada per continuar la tasca del Club de Dirigents de Màrqueting de Madrid (creat el 1961), i té com a missió impulsar la cultura de Màrqueting, per millorar el desenvolupament individual dels seus professionals, els resultats de les empreses i la societat en general.

Neix amb una vocació oberta, integradora i col•laborativa, fomentant les relacions de col•laboració amb institucions, universitats i centres docents i treballant en la projecció internacional de l'Associació.

L'Associació sorgeix amb la vocació de ser la institució de Màrqueting referent a Espanya.

Logo Adigital Medium

ADIGITAL, Assciación Espanyola de l'Economia Digital.

L'Associació Espanyola de l'Economia Digital (adigital) és fruit de la transformació de FECEMD, la Federació Espanyola de l'Economia Digital (antiga Federació de Comerç Electrònic i Màrqueting Directe) i de les seves associacions integrants: l'Associació Espanyola de Comerç Electrònic i Màrqueting Relacional, l'Associació de Contact Center Espanyola, l'Associació d'Agències Digitals, l'Adsociació de Venda a Distància i l'Associació Espanyola de Fundraising. Els orígens d'aquestes associacions es remunten a fa 25 anys i totes elles han acompanyat el naixement i progrés de la revolució digital.
ADIGITAL neix amb l'objectiu d'acompanyar i orientar les empreses a adaptar-se a la revolució tecnològica, econòmica i social que estem vivint, a través de la formació, l'assessoria i la informació en aquells àmbits que afecten a l'economia digital
Associació de Gerents de Crèdit.

Aeg Medium

AGG és una de les associacions deganes de l'àmbit financer.

Va neixer quan un grup de professionals i directius de la gestió del Crèdit i Riscos amb inquietuds afins que havien assisit a un dels primers seminaris celebrats a Espanya sobre les funcions i la figura del Crèdit Manager va decidir constituir una associació profesdional a imatge i semblança de les associacions de Credit Managers que ja existien a Europa, algunes constituïdes feia ja diverses dècades. AGC és, doncs, una Associació Professional d'àmbit territorial estatal i sense ànim de lucre que va ser fundada a Barcelona el 1979.

Logo Febis

FEBIS (Federation of Business Information Services).

Federació Internacional que agrupa la majoria de proveïdors d’informació de crèdit i comercial. FEBIS va ser creada el 1973 i actualmente compta amb més de 70 membres de tot el món. Les seves dades agregades són: 21.000 empleats, 181 milions d’informes generats cada any, 600.000 clients i unes vendes agregades (exclusivament d’informació comercial) que excedeixen els 2.600 milions d’euros.