Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies. Tancar

LEANUS

L’eina de Business Intelligence per a l’anàlisi d’empreses i sectors, realització de business plan i simulacions financeres de la manera més fàcil, ràpida, completa i econòmica.

Leanus Informa és l’analitzador d’empreses líder a Itàlia, ara adaptat per INFORMA D&B a les empreses espanyoles.
És una eina d’Intel-ligència artificial sofisticada però de fàcil maneig usada per empreses, emprenedors i institucions financeres per analitzar a fons els balanços de les empreses, fer cerques complexes multivariant, fer estudis sectorials, comparacions de grups, simulacions, business plans i presentacions del més alt nivell d’una manera fàcil, ràpida i econòmica.

Intel-ligència artificial sofisticada però de fàcil ús. Ara es poden fer, en un parell de minuts, anàlisi i presentacions que abans implicaven moltes hores de treball. Amb Leanus Informa disposes de:

 • MÒDUL ANÀLISI DE BALANÇOS.
  Per analitzar estats financers no només des de punts de vista tradicionals, sinó també en funció de les necessitats o requeriments dels usuaris. Permet variar les partides originals de manera que puguem analitzar els estats financers tenint en compte les necessitats d’informació de cada usuari, i fins i tot importar formats de comptes propis i modificar les diferents dades per realitzar tot tipus de simulacions.
 • MÒDUL RATING.
  Per valorar l’equilibri d’una empresa; la seva imatge econòmica, patrimonial i financera. Amb la possibilitat de realitzar anàlisis de variacions i resultats, i combinar informació quantitativa i qualitativa.
 • MÒDUL DE POSICIONAMENT COMPETITIU.
  Per comparar empreses competidores, amb la possibilitat de crear un mercat personalitzat amb les empreses que es trien i personalitzar les xifres per poder conèixer les veritables quotes de mercat.
 • MÒDUL PLA DE NEGOCI.
  Amb la màxima flexibilitat per combinar les dades oficials amb la informació privada que es vulgui i així poder analitzar totes les possibles variacions segons les diferents hipòtesis que es manegen.
 • MÒDUL PRESENTACIÓ.
  Per crear amb pocs clicks presentacions professionals del més alt nivell. Presentacions internes, per entitats financeres o de Corporate Finance. Tot exportable als principals formats.

Mes informació sobre Leanus Informa