Descobreixi més
Pujar

Screening: Llistats de sancions

Screening: Llistats de sancions

Les comprovacions més fiables i segures

Llistats oficials de sancions i comprovació d'antecedents

Tant per mantenir la seva reputació intacta com per poder complir amb la comprovació exigida al Reglament de la Llei 10/2010, els subjectes obligats han de filtrar a través de les llistes de sancions les identitats de les persones físiques i jurídiques amb les quals vulguin establir relacions de negoci.

INFORMA ofereix solucions d'screening que funcionen creuant els seus proveïdors, clients i socis amb els llistats de sancions oficials i les llistes de Persones Políticament Exposades més completes amb l'objectiu de mitigar possibles danys. És crucial saber amb qui es fan negocis.

Per facilitar-li la tasca, Informa col·labora amb Dow Jones, oferint el seu servei Watchlist, que permet comprovar si els noms de persones o empreses apareixen a llistes de sancions d'arreu del món, PEPs, Familiars i Associats propers i Persones d'Interès Especial (crims d'alt perfil).

Aquesta verificació de contraparts es realitzaria comparant els seus llistats periòdicament mitjançant processos batch. Aquests llistats es podrien enriquir amb informació addicional (p. ex. informació d'administradors d'empreses), segons les seves necessitats.

A més, la solució d'INFORMA permet garbellar els falsos positius i deixa rastre probatori, necessari en cas que una autoritat competent, pel motiu que sigui, iniciés algun procés d'investigació.

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo