Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Informa Autònoms

L' informe d'autònoms et permetrà conèixer tota la informació legal i comercial d'un empresari individual, i disposar d'un anàlisi del risc-crèdit del mateix.

L' Informa Autònoms t'ofereix la informació comercial de l`'empresari individual que necessites. Conté informació provinent de diverses fonts públiques, com les càmeres de comerç o registres oficials, aixi com d'investigacions realitzades dins de l'àmbit professional del treballador autònom.

L'Informa Autònoms, tant online com Investigat, conté la següent informació:

  • Informació de Risc-Crèdit. El Rating Informa és un sistema de classificació de la solvència empresarial, atorga a les empreses una qualificació objectiva del risc comercial i una opinió respecte al límit de crèdit.
  • Informació Judicial i de Reclamacions Administratives. La informació procedent de les reclamacions administratives, organismes públics i processos judicials relacionats amb l'activitat comercial i professional de l'autònom.
  • Informació Mercantil i Legal. Informació oficial publicada en butlletins oficials o premsa. Els autònoms no estan obligats a inscriure cap acte en el Registre Mercantil, encara que excepcionalment, pot haver algun acte publicat al BORME per a aquest tipus de forma jurídica.
  • Informació Comercial. Informació relacionada amb l'activitat comercial del treballador autònom, marques, denominacions comercials o nombre d'empleats al seu càrrec si disposéssim d'aquesta informació.
  • Informació Financera. Els treballadors autònoms no tenen l'obligació de dipositar els seus comptes, però en algunes ocasions també disposem d'informació sobre vendes, provisions o resultat financer.

La informació disponible en aquest informe procedeix de fonts públiques oficials, cada dia es processen més de 150.000 dades a la nostra base de dades espanyola. El nostre equip d'analistes es posarà a la teva disposició per localitzar la informació que necessitis sobre l'empresari-autònom amb qui vagis a entaular relacions comercials. Sol•licita un Informa Investigat i no corris riscos comercials.