Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Informe sectorial

L'Informe Sectorial online d'INFORMA D&B ofereix una visió ràpida i completa de la situació d'un sector i l'evolució que ha tingut en els últims anys

Seleccionant el codi CNAE que vulguis podràs conèixer les característiques del sector, principals magnituds econòmiques, segmentació geogràfica, per mida i internacional, les cinc millors empreses del sector, dades de balanç, compte i anàlisi de resultats, anàlisi del fons de maniobra i ràtios del sector. A partir de l'activitat CNAE podràs conèixer les principals característiques del sector tant comercials com econòmiques:

  • Principals Magnituds Econòmiques del Sector: ofereix les principals magnituds mitjanes i evolució dels últims anys del Balanç de Situació i Compte de Pèrdues i Guanys del Sector d'Activitat.
  • Segmentació del Sector per mida, per distribució geogràfica i internacional de les empreses participants en el sector.
  • Top 5 Empreses del Sector: l'anàlisi d'un sector requereix de l'observació de la situació de les empreses que el formen, per aixó disposes del top 5 de les empreses del Sector.
  • Estats financers del Sector: detall dels valors mitjans dels estats financers del sector: Balanç Mitjà del Sector, Anàlisi del Fons de Maniobra i Compte de Resultats Mitjana del Sector.
  • Anàlisi de Situació: gràcies als Ràtios Financers Mitjans del Sector, en Anàlisi dels resultats i la gràfica d'anàlisi de marge-rotació és possible comprendre la situació econòmica del sector i elaborar l'estratègia comercial més adequada per a aquest sector.

A més, INFORMA D&B t'ofereix l'Informe de Risc Sectorial, amb l'anàlisi del risc comercial i financer que presenta el sector i una àmplia gamma de productes d'Anàlisi Sectorial amb els que podrà aprofundir en el coneixement d'un sector en concret.