Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Informes d’Administradors

Els Informes d’Administrador contenen la relació de totes les societats en les què està o ha estat vinculat un administrador.

Informe Complet d’Administrador

Et facilita tota la informació necessària a l’hora d’investigar a un administrador, permetent posicionarte, mitjançant la consulta d’un únic, gràcies a la inclusió de totes les societats en què està o ha estat vinculat i informació básica de cadascuna d’elles.

L’Informe Complet d’Administrador inclou:

  • Cronograma de càrrecs d’administraciò, la forma més visual d’analitzar la trajectòria d’un administrador.
  • Llistat de càrrecs com soci o directiu funcional, informació exclusiva que permet posicionar íntegrament a l’administrador.
  • Dades generals i informació básica de totes les societats en què està o ha estat vinculat l’administrador, dades d’identificació i de risc comercial, informació comercial i financera i estructures corporativa i legal.
  • Detall de tots els càrrecs, dates de nomenament i cessament, font, dades de publicació i registrals i percentatges d’accionariat.

Veure exemple Informe Complet d’Administrador »

Informe d’Administrador

Et proporciona una relació de totes les societats vinculades detallant la denominació i la provincia de cadascuna de les societats i el càrrec que ocupa o ocupava l’administrador en cada societat.

Vigilància d’Administradors

Servei exclusiu d’INFORMA D&B, amb el qual podràs estar al corrent dels moviments dels administradors que t’interessin, i no perdre l’oportunitat de conèixer les empreses espanyoles en les què se dòna d’alta o de baixa.