Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Informa abreujat

L'informe d'empreses amb el qual obtindràs d'un sol cop d'ull la informació legal i l'estructura corporativa d'una companyia. Una fotografia de la situació actual d'una empresa.

L'Informa Abreviat t'ofereix una visió ràpida de la situació actual d'una companyia. Conté informació relativa a la situació legal i corporativa d'una empresa publicada en fonts públiques, com BORME, i et donarà la posició actual en què es troba qualsevol empresa.

L'Informa Abreviat d'INFORMA D&B conté la següent informació:

  • Informació Bàsica de Risc, amb una qualificació objetiva del risc comercial.
  • Informació Judicial i de Morositat. Per conèixer totes les reclamacions i resolucions judicials i administratives publicades en els diferents butlletins oficials, així com, tots els impagaments registrats en els principals fitxers de morositat d'Espanya: RAI, Experian Bureau Empresarial.
  • Informació Mercantil i Legal. Informació oficial publicada sobre l'empresa en el Butlletí del Registre Mercantil (BORME), Butlletí Oficial de l'Estat, Butlletins Provincials i Notes de Premsa. Així com l'estructura corporativa de la mateixa: accionistes, participacions, directius i administradors.

La informació disponible en aquest informe procedeix de fonts públiques oficials, cada dia es processen més de 150.000 dades a la nostra base de dades espanyola. Pots complementar l'Informa Abreujat amb els diferents productes modulars que et aportaran més informació quan ho necessitis. Si en el mateix dia consultes més d'un Informa de la mateixa empresa només et cobrarem una vegada el de major import.