Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Informa Comercial

L'informe d'empreses que et permetrà conèixer total la informació mercantil, de risc crèdit i comercial d'una empresa amb la qual establir relacions comercials.


L'Informa Comercial t'ofereix la informació comercial d'una empresa que necessites per establir les teves relacions comercials amb la mateixa, o per conèixer millor aquelles empreses que ja són els teus clients, proveïdors o competència. Conté informació provinent de diverses fonts públiques, com el BORME, premsa, registres oficials, així com informació provinent dels dipòsits de comptes.

L'Informa Comercial d'INFORMA D&B conté la següent informació:

  • Informació de Risc-Crèdit. El Rating Informa és un sistema de classificació de la solvència empresarial, atorga a les empreses una qualificació objectiva del risc comercial i una opinió respecte al límit de crèdit per a aquesta companyia.
  • Informació Judicial i de Morositat. Per conèixer totes les reclamacions i resolucions judicials i administratives publicades en els diferents butlletins oficials, així com, tots els impagaments registrats en els principals fitxers de morositat d'Espanya: RAI, Experian Bureau Empresarial.
  • Programa Dun-Trade® és un servei únic i exclusiu d'INFORMA que permet conèixer el comportament de pagaments dels clients d'una empresa i constitueix un valor afegit per a la gestió de riscos de les empreses. Més informació sobre el Programa Dun-Trade®. A partir de la informació aportada pels participants s'elabora el Score Paydex®, que és un índex sintètic que puntua de 0 a 100 el comportament de pagaments d'una empresa, al llarg dels últims 12 mesos
  • Informació Mercantil i Legal. Informació oficial publicada sobre l'empresa en el Butlletí del Registre Mercantil (BORME), Butlletí Oficial de l'Estat, Butlletins Provincials i Notes de Premsa. Així com l'estructura corporativa de la mateixa: accionistes, participacions, directius i administradors.
  • Informació Comercial. Una visió de l'empresa des del punt comercial reflectint la seva activitat, operacions comercials o de clients i proveïdors.
  • Informació Financera Bàsica. Els principals elements financers, amb indicadors i magnituds econòmiques de l'empresa en els últims anys, amb el que podràs conèixer l'evolució econòmica de la companyia.

La informació disponible en aquest informe procedeix de fonts públiques oficials, cada dia es processen més de 150.000 dades a la nostra base de dades espanyola. A l'hora de mantenir una relació comercial segura amb una empresa necessites estar al dia de tos els canvis que es produeixin en les mateixes, per això Informa D&B posa a la teva disposció el Servei de Vigilància d'empreses que et notificarà de tots els canvis que es produeixen en els informes que consultis.

Així mateix, amb aquest informe pots sol•licitar el servei d'Informa amb Recobrament, t'oferim la gestió extrajudicial del recobrament de les teves factures impagades, quan el Rating d'Informa hagi estat superior o igual 10. En cas que es produeixi algun impagament de l'empresa o autònom per a la qual hagis activat l'Informa amb Recobrament, durem a ter me totes les gestions necessàries per intentar recobrar