Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Informa financer

L'informe d'empresas online més complet que li permetrà conèixer total la informació mercantil, de risc-crèdit, comercial, sectorial i financera d'una companyia, incloent balanç de situació, compte de resultats i altres estats financers.

L'Informa Financer cobreix totes les necessitats d'informació comercial i financera d'una empresa. Conté tota la informació de l'Informa Comercial més informació publicada en els dipòsits de comptes: balanç de situació, compte de pèrdues i guanys, estats financers i informació provinent de la memòria d'activitats.

L'Informa Financer d'INFORMA D&B conté la següent informació:

  • Informació de Risc-Crèdit. El Rating Informa és un sistema de classificació de la solvència empresarial, atorga a les empreses una qualificació objectiva del risc comercial i una opinió respecte al límit de crèdit per a aquesta companyia.
  • Informació Judicial i de Morositat. Per conèixer totes les reclamacions i resolucions judicials i administratives publicades en els diferents butlletins oficials, així com, tots els impagaments registrats en els principals fitxers de morositat d'Espanya: RAI, Experian Bureau Empresarial.
  • Programa Dun-Trade® és un servei únic i exclusiu d'INFORMA que permet conèixer el comportament de pagaments dels clients d'una empresa i constitueix un valor afegit per a la gestió de riscos de les empreses. Més informació sobre el Dun-Trade®. A partir de la informació aportada pels participants s'elabora el Score Paydex®, que és un índex sintètic que puntua 0 a 100 el comportamento de pagaments d'una empresa, al llarg dels últims 12 mesos
  • Informació Mercantil i Legal. Informació oficial publicada sobre l'empresa en el Butlletí del Registre Mercantil (BORME), Butlletí Oficial de l'Estat, Butlletins Provincials i Notes de Premsa. Així com l'estructura corporativa de la mateixa: accionistes, participacions, directius i administradors.
  • Informació Comercial. Una visió de l'empresa des del punt comercial reflectint la seva activitat, operacions comercials o de clients i proveïdors.
  • Informació Econòmica-Financera. La informació econòmica-financera presentada cada any per l'empresa en el Registre Mercantil: balanç de situació, compte de pèrdues i guanys, estat de canvis del patrimoni net o l'estat de fluxos d'efectiu. Amb la comparativa i l'anàlisi sectorial podràs analitzar la situació financera de l'empresa dins del seu entorn empresarial.

La informació financera disponible en aquest informe procedeix de fonts públiques oficials i dels Dipòsits de Comptes publicats per les empreses, si no disposem de l'última informació disponible en el Registre Mercantil, podríem actualitzar la informació per entregar-te l'Informa Financer amb els comptes actualitzades o oferir-te l'Informa Investigat amb la informació que tu necessites constrastada pel nostre equip d'analistes de risc financer.

Així mateix, amb aquest informe pots sol•licitar el servei d'Informa amb Recobrament, t'oferim la gestió extrajudicial del recobrament de les teves factures impagades, quan el Rating d'Informa hagi estat superior o igual 10. En cas que es produeixi algun impagament de l'empresa o autònom per a la qual hagis activat l'Informa amb Recobrament, durem a ter me totes les gestions necessàries per intentar recobrar.