Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Informa investigat

Si necessita recollir més informació d'una empresa o prefereix que un especialista d'INFORMA D&B li busqui, ampliï i enviï l'Informe que necessiti.

En els Informes Investigats d'INFORMA D&B trobaràs la informació financera d'empreses més, com en els nostres Informes financers, i total la informació provinent de la Investigació realitzada pel nostre equip d'analistes:

  • Podràs realitzar consultes específiques de caràcter financer, comercial o de risc de l'empresa, que seran estudiades i contestades pels nostres analistes.
  • Disposa de l'informació més completa sobre pagaments: informació procedent de la consulta al RAI, ASNEF Empreses i programa DUN TRADE® amb el seu exclusiu índex Paydex.
  • L'Opinió de Crèdit que inclou l'Informe Investigat està revisada pels analistes, incloent evolució històrica d'aquesta.
  • En cas de no disposar del dipòsit de comptes de l'empresa, el nostre equip d'analistes realitzarà un estudi comparatiu amb altres empreses del sector i mida, amb la finalitat d'oferir un balanç tipus o una estimació del balanç el més ajustat possible.
  • Trobaràs una anàlisi de les vinculacions financeres (participacions i accionistes) de l'empresa, incloent les vinculacions de segon grau de les empreses i dels seus vinculacions potencials, localitzant possibles vinculacions de l'empresa o dels seus administradors en les diferents fonts de dades.