Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Informes Internacionals

Volem ajudar-te a prendre les millors decisions, també a nivell Internacional, per això t'oferim la més àmplia gamma de solucions d'informes internacionals de la D&B Worldwide Network

INFORMA D&B t'ofereix en exclusiva l'accès a la major Base de Dades d'Informació Comercial, Financera i de Marquèting del món: Informes Comercials online i investigats de més de 300 milions d'empreses de tot el món. Podràs accedir a tres tipus d'Informes Comercials Internacionals en funció de les seves necessitats: Informe Compacte, Informe Estàndar i Informe Ampliat.

A l'Octubre de 2004 Informa va comprar el negoci de Dun & Bradstreet Espanya i Portugal, convertint-se en INFORMA D&B, gràcies a la qual colsa actualment distribueix els productes d'informació d'empreses de D&B en exclusiva a Espanya.

Informe Compacte Internacional

L'Informe Compacte és la solució més ràpida per obtenir una visió de la situació actual d'una companyia, t'ofereix informació resumida dels principals indicadors bàsics de risc, comercials i financers

Informe Estàndar Internacional

L'Informe Estàndard és el model més comercial d'informació internacional d'INFORMA D&B, a més de la informació oferta en l'Informe Compacte ofereix informació de Pagaments, Incidències Legals i la informació financera-comercial de la Base de Dades Mundial D&B Worldwide Network.

Informe Ampliat Internacional

L'Informe Ampliat aporta a més de total la informació de l'empresa oferta en l'Informe Estàndard Internacional, informació comparativa de la situació de l'empresa amb el seu sector, Informació de Rating, Risc de Cessament, Risc de Impagament i comportament de pagaments sectorials.

Vigilància d'Empreses Internacional

Pots triar entre el Servei de eAlerts, totalment gratuït i que t'avisarà dels canvis que es produeixin en les empreses que hagis consultat o el Servei Premium, pel qual pagant una mica més per cada informe, podràs consultar en qualsevol moment una còpia actualitzada l'informe sol•licitat (ampliat, estàndard o compacte) durante 12 mesos i sense cost addicional.

Informa ofereix la gamma més àmplia d'informació online, a més de ser els únics que oferim el mateix tipus d'informes, ratings i blocs independentment del país d'origen.