Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Informa Premier

Informa Premier és un servei totalment personalitzable de gestió integral de la teva cartera que et permetrà minimitzar la teva exposició al risc, atorgant una visió global de la teva cartera a través d’un quadre de comandament amb gràfics, quadres i llistats de les empreses que triïs amb la informació més crítica.

Amb Informa Premier podràs consultar informes permanentment actualitzats i gestionar la teva cartera de la manera més eficient.

Anticipa’t al risc

Coneixeràs d’un cop d’ull la situación de la teva cartera, no hauràs de consultar tots els Informas i podràs imprimir, guardar i presentar aquest quadre de comandament que analitza la teva cartera.

Coneix els detalls

El seguiment més complet i personalitzable del mercat, perquè estiguis informat en temps real dels canvis que es produeixin a la teva cartera i cap canvi et passi desapercebut.

Sigues el primer

Les empreses incloses en el servei Premier tindran els seus informes i productes modulars sempre actualitzats, perquè no perdis detall.

Ara

Consulta els teus informes i productes modulars actualitzats totes les vegades que vulguis sense pagar cap cost addicional.