Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Vinculacions Empresarials

L’Aplicació de Vinculacions Empresarials d’Informa és la nova forma de descobrir les relacions d’accionariat de les Empreses

A través de l’Aplicació de Vinculacions Empresarials Informa, accediràs a la base de dades d’accionistes i participacions més gran d’Espanya, la base de dades dades d'INFORMA D&B, amb més de 3,2 milions de vinculacions, tant nacionals com internacionals.

 

Navegació Interactiva

Navegació Interactiva amb la tecnologia més avançada en Visual Data, la qual cosa permet obtenir una major capacitat de descobriment, anàlisi i diagnòstic de la informació.

 

Per només 1,4 unitats

Accedir a l’Aplicació de Vinculacions Informa i navegar per l'arbre d’una empresa, visualitzant fins a 100 vinculacions, només costa 1,4 unitats per Informe.

 

Inclou informació de risc

Pots completar l’arbre empresarial amb la informació de risc de cada empresa (1,4 unitats addicionals). De forma gràfica veuràs ràpidament si una empresa té risc alt, mitjà o baix.

 

Personalitza l’aplicació

Personalitza l’Aplicació de Vinculacions Empresarials Informa configurant l'arbre empresarial només amb la informació que necessites.
Filtra per tipus de vinculacions (accionistes o participacions), pel percentatge de les participacions, visualitza en format arbre o taula i exporta en Excel o PDF segons les teves necessitats.