Descobreixi més
Pujar

Base de dades de Llars

Base de dades de Llars

La major base de dades de llars espanyoles, amb classificacions en funció de l'estimació de renda. Podrà conèixer el valor estimat de la renda de més de 20 milions d'unitats immobiliàries, a nivell de pis i porta, amb actualització anual i amb un estricte compliment de les lleis sobre protecció de dades. L'accés a aquesta informació pot ser a través de la nostra aplicació de geomàrqueting InAtlas-Informa o mitjançant un fitxer batch.

La major base de dades de llars espanyoles

Gràcies a l'acord de col·laboració amb Aplicaciones Estadisticas y Consultoria, S.L., posem a la seva disposició, amb condicions preferents, la major base de dades de llars espanyoles, amb classificacions en funció de l'estimació de renda.

Rentavalua és un model especialitzat de predicció del nivell de renda, aplicable al conjunt d'Espanya, que incorpora el valor actualitzat de cada immoble. Tant els resultats agregats de la valoració de l'habitatge com les dades agregades de l'estimulació de renda a nivell de secció censal a Madrid i a nivell municipal a la resta d'Espanya estan contrastats i certificats per la Universitat de Matemàtiques de la UCM.

RentaValua està recolzada per: Aplicaciones Estadísticas, líders en Consultoria Immobiliària i Serveis Online; InAtlas, companyia de Big Data i Location Analytics; i Informa D&B, empresa líder en Informació Comercial, Financera, Sectorial i de Màrqueting.

La major base de dades de llars espanyoles

Avantatges d'aquesta base de dades

Cobertura a nivell nacional de més de 20.000.000 habitatges.

Valoració del poder adquisitiu a nivell de pis i porta i no a nivell de portal com la majoria de productes que hi ha al mercat, per la qual cosa és una gran alternativa a la bustiada.

Un model de predicció amb uns resultats agregats que estan contrastats amb dades reals per secció censal publicades per l'Ajuntament de Madrid i certificats pel Departament d'Estadística i Investigació Operativa I de la Facultat de Matemàtiques de la UCM.

Estricte compliment amb l'RGPD i la LOPD.

Avantatges d

Beneficis de conèixer el nivell de renda

 • Reduir la taxa d'abandonament.
 • Enviar millors ofertes segons la capacitat de compres.
 • Afinar el llançament de nous productes o serveis específics.
 • Retenir els clients més rendibles.
 • Augmentar el tiquet mitjà o la freqüència de compra.
 • Oferir els millors preus segons la rendibilitat.
 • Afinar els preus per ser més competitius.
 • Realitzar promocions amb major ROI de publicitat i màrqueting.
 • Descartar zones no rendibles o amb major probabilitat d'impagament.
 • Realitzar mailings als domicilis adequats.


Beneficis de conèixer el nivell de renda

Accedeixi a la BD Llars

Quants pisos de més d'un milió d'euros creu que hi ha a Espanya? Li interessaria conèixer on viuen els 18.454 propietaris amb més renda disponible a Màlaga capital?

Pot obtenir aquesta informació accedint a la BD Llars de diverses formes:

Demani'ns una segmentació a mida segons els criteris que necessiti i li proporcionarem una base de microdades de valoració immobiliària extreta de 20MM d'unitats cadastrals en Immobles d'ús residencial.

Enriqueixi les seves bases de dades a partir d'una adreça determinada; hi incorporarem les dades de Rentavalua.

Accedeixi directament a aquesta informació a través de la Solució Geoanalítica, la nostra aplicació de geomàrqueting InAtlas-Informa:

 • Geolocalització del cens cec de dades d'Aplicaciones Estadísticas, corresponents a unitats immobiliàries.
 • Segmentació per indicadors de valoració immobiliària: possibilitat d'executar filtres per trams de superfície i per trams de valoració, generant una matriu amb un total de 216 vistes geogràfiques optimitzades per a la seva consulta en mapes i taules.
 • Disponibilitat de segmentació sobre dades agregades a nivell de Secció Censal, Districte, Municipi, Província, Comunitat Autònoma.
 • Descàrrega de microdades de valoració immobiliària de 20MM d'unitats cadastrals en Immobles d'ús residencial.

Accedeixi a la BD Llars

Provi la nostra BD Llars

Sol·liciti una demo