Descobreixi més
Pujar

Global Reference Solutions

Global Reference Solutions

Amb GRS (Global Reference Solutions), la tarifa plana del màrqueting, pot accedir permanentment a un univers de més de 7 milions d'agents econòmics d'empreses i autònoms d'Espanya i més de 400 milions a nivell mundial.

Consulti en cada moment la informació que més li interessa.

GRS és la nova fórmula de contractació dels serveis de màrqueting d'INFORMA D&B: TARIFA PLANA!

Els diferents perfils de contractació de GRS (Global Reference Solutions), li permetran triar l'opció que millor s'adapti a les necessitats del seu negoci amb absoluta flexibilitat en els pagaments.

Contractant la Tarifa Plana de GRS podrà cercar empreses i directius a nivell nacional i internacional, conèixer els vincles corporatius existents entre diferents empreses, independentment del país on es trobin i extreure els seus propis fitxers de màrqueting combinant més de 50 criteris de segmentació.


Vol provar GRS gratis? Ara pot fer-ho!

GRS Free Live Search és una eina que s'actualitza a diari i li permetrà efectuar recomptes d'empreses de tot el món combinant més de 50 criteris de segmentació.

Per obtenir la seva clau d'accés, només ha de seguir aquestes senzilles passes:

  1. Accedeixi a aquest enllaç*: https://solutions.dnb.com/grs/ i seleccioni Spain al llistat de països.
  2. Registri's a Free Live Search. Trobarà aquest enllaç a la part central de la pantalla, sota el botó d'inici de sessió.
  3. Ompli el formulari d'alta... I ja està!


*GRS està optimitzat per a Internet Explorer 8 fins a Internet Explorer 11, i de Google Chrome v37 en endavant.Descobreixi com GRS pot ajudar-lo a millorar els seus resultats

Personalitzi les seves cerques

Els més de 50 criteris de segmentació disponibles a Global Reference Solutions (GRS) li permetran personalitzar les seves cerques per adaptar-les completament a les seves necessitats. A més, podrà excloure els seus propis clients de les cerques, de manera que tots els registres de la seva base de dades suposaran una oportunitat real de venda.

Comprovi els resultats

Algun cop la base de dades obtinguda no ha satisfet les seves expectatives?
Amb GRS podrà visualitzar en pantalla la informació abans de procedir a descarregar les dades, de manera que sempre serà conscient de la informació inclosa als seus llistats; amb Global Reference Solutions pot fer tants recomptes com cregui necessaris fins a obtenir el perfil exacte que està buscant.

Analitzi la distribució

Podrà analitzar la segmentació a través d'una matriu de doble entrada i conèixer en detall com es distribueixen la totalitat dels registres abans de descarregar la base de dades.

Conegui l'Arbre de Família dels seus clients, proveïdors o prospectes

Podrà consultar i exportar l'arbre de família de qualsevol grup empresarial a més de 200 països arreu del món.

Descobreixi com GRS pot ajudar-lo a millorar els seus resultats

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo