Descobreixi més
Pujar

SABI Màrqueting

SABI Màrqueting

Podrà consultar i analitzar la informació general i els comptes anuals de més de 3,5 milions d'empreses a Espanya i Portugal per realitzar campanyes de màrqueting, estudis de mercat o prospectar.


El software de SABI Màrqueting és un dels més flexibles i potents del mercat, amb informació general de fins de més de 2,7 milions d'empreses espanyoles i més de 800.000 portugueses.

Es tracta d'una eina perfecta per dur a terme campanyes de màrqueting, així com prospectar o realitzar estudis de mercat de qualitat, amb informació de qualitat per al seu negoci.

Amb SABI Màrqueting podrà millorar la captació de nous clients, identificant-ne el potencial i optimitzant les tasques de prospecció comercial. Les anàlisis de mercat i les accions de màrqueting directe estaran millor optimitzades per al seu negoci i li permetran conèixer en profunditat la seva competència.


Mòduls de SABI Màrqueting

Aquesta potent eina compta amb els mòduls d'informació següents:

Mòdul empreses

Inclou empreses de recent constitució i que no publiquen comptes, banques i entitats financeres, asseguradores, administracions públiques i cooperatives i comunitats de béns.

Mòdul Contactes

Vinculació professional dels diferents executius d'una empresa a altres societats.

Mòdul d'Informes Sectorials

Accés als 117 Informes de Context Sectorial de DBK (marca d'INFORMA líder en la realització d'Estudis Sectorials i de la Competència) i a més de 3.600 Informes Sectorials a nivell mundial de Marketline (antic Datamonitor).

Mòdul Notícies

Accés a notícies relacionades amb empreses. Més de 200 fonts nacionals, internacionals i de premsa especialitzada.

Amb tota la informació que necessita

Els avantatges i les utilitats que ofereix aquesta eina d'Informa D&B són innumerables per al seu negoci. Per això, i per mantenir-lo millor informat, comptem amb un equip d'atenció al client que podrà profunditzar sobre la utilitat de l'eina sense cap compromís.

Per aquesta raó, pot contactar amb nosaltres per ampliar la informació sobre la nostra eina o qualsevol altre producte d'Informa des del nostre contacte online o trucant al telèfon 902 176 076.

Amb tota la informació que necessita

Aconsegueixi ara la base de dades que necessita per créixer en el seu negoci

Sol·liciti-la ara