Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

XBRL Espanya

INFORMA D&B participa activament en el desenvolupament del XBRL (eXtensible Business Reporting Language), sent soci fundador de l'Associació XBRL Espanya. L'Asssociació és interlocutor a Espanya de XBRL Internacional, organització composta per individus i organitzacions públiques i privades, que té com a finalitat la promoció i posada en marxa de l'estàndard XBRL per a la gestió de la informació online.

undefined

Associació Espanyola de Comptabilitat

AECA és l'unica institució professional espanyola emissora de Principis i Normes de Comptabilitat generalment acceptats i de pronunciaments i estudis sobre bones pràctiques en gestió empresarial. La seva missió és aconseguir la millora constant del nivell de competència dels professionals de l'empresa, amb el convenciment que un bon professional garanteix el desenvolupament de les organitzacions i el progrès de la societat.

undefined

Asedie, Associació Multisectorial de la Informació.

Organització que aglutina les empreses que en diferents sectors tenen com a base de la seva activitat l'ús i la distribució d'informació.

És el resultat de la unió, el 1999, de l'Associació Espanyola de Distribuïdors d'Informació Electrònica (antiga ASEDIE), fundada el 1992, de l'Associació d'Empreses d'Informació Comercial (ASEICO), fundada el 1982, i del Grup Empresarial d'Informació Comercial INFORESPAÑA, fundat el 1997.

Asociacion Mkt

Associació de Màrqueting d'Espanya.

L'Associació de Màrqueting d'Espanya és fundada per continuar la tasca del Club de Dirigents de Màrqueting de Madrid (creat el 1961), i té com a missió impulsar la cultura de Màrqueting, per millorar el desenvolupament individual dels seus professionals, els resultats de les empreses i la societat en general.

Neix amb una vocació oberta, integradora i col•laborativa, fomentant les relacions de col•laboració amb institucions, universitats i centres docents i treballant en la projecció internacional de l'Associació.

L'Associació sorgeix amb la vocació de ser la institució de Màrqueting referent a Espanya.

Logo Adigital Medium

ADIGITAL, Assciación Espanyola de l'Economia Digital.

L'Associació Espanyola de l'Economia Digital (adigital) és fruit de la transformació de FECEMD, la Federació Espanyola de l'Economia Digital (antiga Federació de Comerç Electrònic i Màrqueting Directe) i de les seves associacions integrants: l'Associació Espanyola de Comerç Electrònic i Màrqueting Relacional, l'Associació de Contact Center Espanyola, l'Associació d'Agències Digitals, l'Adsociació de Venda a Distància i l'Associació Espanyola de Fundraising. Els orígens d'aquestes associacions es remunten a fa 25 anys i totes elles han acompanyat el naixement i progrés de la revolució digital.
ADIGITAL neix amb l'objectiu d'acompanyar i orientar les empreses a adaptar-se a la revolució tecnològica, econòmica i social que estem vivint, a través de la formació, l'assessoria i la informació en aquells àmbits que afecten a l'economia digital
Associació de Gerents de Crèdit.

Logo Febis

FEBIS (Federation of Business Information Services).

FEBIS és la federació de proveïdors líders en serveis d’informació comercial i de crèdit.

Actualment s’ha convertit en una organització que té 102 membres de ple dret involucrats en el subministrament d’informes de crèdit comercial, serveis de cobrament de deutes i serveis d’informació de màrqueting a nivell nacional i internacional.

Gràcies al suport d’una força de treball de més de 27.000 empleats, els membres i membres associats de FEBIS generen més de 1.300 milions d’entitats analitzades anualment per més de 1.6 milions de clients. Febis proporciona suport comercial per a la provisió de crèdit i altres serveis comercials a tots els agents econòmics a Europa. El volum total de vendes dels membres de FEBIS i els seus membres associats supera els 11 milions d’euros.

Més informació sobre FEBIS a www.febis.org

undefined

Alastria és el primer Consorci multisectorial promogut per empreses i institucions per a l'establiment d’una infraestructura semipública Blockchain/DLT, que ofereixi serveis amb validesa legal a l’àmbit espanyol i d'acord amb la normativa europea. El Consorci neix per accelerar la creació d’ecosistemes digitals posant a disposició la plataforma Red Alastria, oberta a organitzacions de tots els sectors d’Espanya, des de pymes a grans corporacions.

undefined

Business Information Industry Association (BIIA) est une association commerciale de fournisseurs de services d'information commerciale, qui aident à d’autres entreprises à gérer et réduire leur risque. L'éventail de services fournis par les associés de BIIA comprends des informations, plateformes, logiciel de gestion de flux de travail, systèmes de prise de décision, services d’identité et authentification, outils de conformité (risques réglementaires) et gestion pour l’évaluation des risques. Les principaux partenaires sont des bureaux de crédit, sociétés d’information de crédit commerciale, information commerciale et des fournisseurs d’assistance logicielle pour le commerce électronique.