Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

D&B Worldwide Network

Després de la compra de Dun & Bradstreet Espanya i Portugal, INFORMA D&B és l'única empresa espanyola que ofereix accés online a la major base de dades d'Informació Comercial, Financera i de Màrqueting del món: la D&B Worldwide Network, més de 300 milions d'empreses de més de 200 països online.

La relació d'INFORMA D&B amb la D&B Worldwide Network s'articula en dues línies d'actuació:

  • INFORMA D&B té l'exclusivitat en la venda dels productes de Dun & Bradstreet a Espanya i Portugal, Informes Comercials, Bases de Dades de Màrqueting i productes de valor afegit.
  • La informació d'empreses i empresaris espanyols i portuguesos d'INFORMA D&B és l'única que es ven a tot el món a través de la D&B Worldwide Network.

Els productes de D&B que es poden adquirir a través d'INFORMA són:

  • Informes d'Empreses Internacionals: informació de les empresas de tots els països pertanyents a la D&B Worldwide Network.
  • Informes de Risc País: li proporciona una visió sobre el risc a l'hora d'establir relacions comercials amb un país.
  • Informes Compliance: per saber si l'empresa consultada o algun dels seus directius es troba en alguna llista de sancions.
  • Productes de Valor Afegit de productes de Risc i Màrqueting, com el Portfolio Manager, Toolkit, GRS, Market Insight.