Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

La nostra base de dades

Des dels seus començaments, la Base de Dades d'INFORMA D&B s'ha alimentat de múltiples fonts d'informació, públiques i privades com el BORME (Butlletí Oficial del Registre Mercantil), Dipòsits de Comptes Oficials, BOE (Butlletí Oficial de l'Estat), Butlletins Oficials Provincials i de CC.AA., Premsa nacional i regional, Investigacions ad hoc i Publicacions Diverses.

A mès, INFORMA D&B va ser la primera empresa europea que va començar a subministrar informació comercial i financera a través d'Internet (15/9/96). També va ser la primera empresa a tractar el BORME, oferir el producte de Vinculacions per Directius, introduir la Vigilància Activa d'Empreses gratuïta i també va ser la 1ª base de dades espanyola d'informació comercial i financera a aconseguir el certificat de qualitat AENOR, comptant actualment amb aquesta certificació segons la norma ISO 9001.

Sobre aquesta base i després d'un exhaustiu treball de tractament i recopilació de dades, INFORMA D&B ha aconseguit posar a disposició de les empreses la més completa Base de Dades d'Informació Comercial, Financiera i de Marquèting Nacional amb:

  • 6,7 milions d'agents econòmics nacionals.
  • 3,4 milions d'empreses i autònoms actius amb ràting.
  • Més de 14,8 milions de balanços d'empreses.
  • Més de 15 milions de càrrecs d'administradors.
  • Més de 2,6 milions de vinculacions societàries.
  • Més de 150.000 dades actualitzades diàriament.