Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Serveis de Màrqueting

En INFORMA D&B trobaràs una solució per a cadascuna de les teves necessitats de màrqueting i obtindràs els millors resultats gràcies a les eines que utilitzen els professionals de màrqueting a tot el món.

Consultoria de Marketing

La més completa gamma de solucions de marquèting d'empreses, particulars i retail: anàlisi i gestió de bases de dades, recerca de bessons, públic objectiu, normalització, enriquiment, tipologies MOSAIC, solucions GIS ...

Més informació sobre Consultoria de Màrqueting

Prospecta, la marca líder en bases de dades de Marquèting

Bases de dades de marquèting per a totes les necessitats: Prospecta Empreses, Prospecta Autònoms, Prospecta Executius, Prospecta Particulars... diferents targets per a cada necessitat.

Més informació sobre Prospecta

Marketing Internacional

Gràcies a la seva participació a la< D&B Worldwide Network, INFORMA D&B és l'únic proveïdor d'Informació Comercial i de Màrqueting que us pot oferir en exclusiva l'accés a la D&B Worldbase, la base de dades de màrqueting més gran amb informació sobre més de 300 milions d'empreses en més de 200 països per realitzar les vostres accions de màrqueting amb els mateixos criteris per a tots els països i d'una manera còmoda i ràpida.

Més informació sobre les solucions de Marquèting Internacional

Màrqueting Intel·ligent

INFORMA D&B posa a la teva disposició tot el seu Know How en la gestió de la informació, tant per a la recerca i identificació de nous clients com per a l'anàlisi i investigació del mercat potencial nacional i internacional.

Conèixer altres Solucions de Màrqueting Ingel·ligent 

Altres Bases de Dades de Marketing

INFORMA D&B complementa sus servicios especializados de información de marketing B2B con la más amplia gama de bases de datos específicas para cada necesidad.

Més informació sobre Altres Bases de Dades de Marquèting