Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Consultoria de Màrqueting

INFORMA D&B complementa els seus serveis especialitzats d’informació de Màrqueting B2B amb la més completa gamma de solucions de Màrqueting d’empreses, particulars i retail.

INFORMA D&B complementa els seus serveis especialitzats d’informació de Màrqueting B2B amb la més completa gamma de solucions de Màrqueting d’empreses, particulars i retail.

Consultoria integral

Per a l’anàlisi de les seves bases de dades i per a la realització de tot tipus d’estudis i campanyes enfocades a l’èxit.

Qualitat de la dada

Tenim processos propis “batch” d’enriquiment, depuració i neteja de bases de dades a mida per a les necessitats de la seva empresa. Un consultor especialitzat li proporcionarà una solució a mida de les seves necessitats de màrqueting, tant nacional com internacional.

Consultoria

Anàlisis i models de comportament descriptiu i predictiu amb l’objectiu de convertir dades en informació i en coneixement útil per a la presa de decisions.

Llars

Bases de dades de llars amb les tipologies Mosaic per assegurar la màxima segmentació.

Retail

Les més completes solucions sGIS, control de trànsit de persones, zones d’influència, estudis d’obertura d’oficines, optimització de xarxes, etc.

Gestors de campanyes multicanal

Per a tots els tipus d’accions de màrqueting directe, telemàrqueting, e-mailing, SMS.

Servei Global de Màrqueting “Lead Generation”

Si el que busca va més enllà d’una base de dades o un consultor, sinó que vol un nou canal de vendes que s’encarregui de part o tot el procés: selecció de prospectes, captació, tramitació i alta… nosaltres ens encarreguem de tot i només cobrem pel seu èxit.