Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Màrqueting Intel·ligent

INFORMA D&B posa a la teva disposició tot el seu Know How en la gestió de la informació, tant per a la recerca i identificació de nous clients com per a l'anàlisi i investigació del mercat potencial nacional i internacional.

GRS, la tarifa plana de màrqueting

GRS es la nova fórmula de contractació dels serveis de màrqueting d'INFORMA D&B: ¡TARIFA PLANA!.

Amb GRS, accedeixes permanentement a un universo de més de 6 milions d'empreses i autònoms d'Espanya i més de 300 milioms a nivel global. Consulta en cada moment la informació que més t'interessa.

Els diferents perfils de contractación de GRS, el permetran triar l'opció que millor s'adapti a les necessitats del teu negoci amb absolut flexibilitat en els pagaments.

Contractant la Tarifa Plana de GRS, pots buscar empreses i directius a nivell nacional i internacional, conèixer els vincles corporatius existents entre diferents empreses, independentment del país on es trobin i extreure els teus propis fitxers de màrquetingcombinant més de 50 criteris de segmentació.

Més informació sobre GRS

MI, la prospecció analítica

INFORMA D&B posa al teu abast tota la potència de la seva Base de Dades, amb més de 3 milions d'empreses i autònoms d'Espanya, i les eines necessàries per realitzar una selecció de prospectes adequada al teu negoci

Rep la teva base de dades de clients normalitzada i actualitzada, juntament amb una anàlisi de la teva presència i penetració en el mercat, així com una base de dades de prospecció, amb els registres amb més probabilitat d'esdevenir en els teus clients.

Més informació sobre MI 

SABI Màrqueting, AMADEUS i ORBIS, les eines d'anàlisi empresarial

SABI Màrqueting és el software més flexible i potent del mercat. A més de donar accés a balanços i comptes anuals, ofereix informació general de fins a 2,5 milions d’empreses espanyoles i 700.000 portugueses per a realitzar campanyes de màrqueting, estudis de mercat, prospectar, etc.

INFORMA D&B també posa a la teva disposició AMADEUS, que et permetrà fer cerques i anàlisis empresarials amb informació de més de 24 milions d’empreses europees en més de 40 països. ORBIS t’ofereix una extensa cobertura global, ja que trobarà informació detallada de més de 280 milions d’empreses de tot el món i un potent i flexible software de tractament d’informació.

Més informació sobre SABI Màrqueting , AMADEUS i ORBIS

Prens@mail, la premsa de les teves empreses per email

Prens@mail és un servei de vigilància de les principals fonts de premsa i incidències judicials, amb el d'estar al corrent de totes les notícies que es publiquin sobre les empreses seleccionades.

Amb Prens@mail, pots triar les empreses sobre les que vols estar informat, independentment del seu sector, i cada dia que es produeixin notícies rebràs un únic correu electrònic amb el resum de totes les notícies. Cómode, senzill i molt econòmic.

Més informació sobre Prens@mail