Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

GRS, la tarifa plana de màrqueting

Amb GRS, accedeixes permanentement a un univers de més de 6 milions d'empreses i autònoms d'Espanya i més de 300 milions a nivel global. Consulta en cada moment la informació que més t'interessa.

GRS es la nova fórmula de contractació dels serveis de màrqueting d'INFORMA D&B:¡TARIFA PLANA!

Els diferents perfils de contractación de GRS, el permetran triar l'opció que millor s'adapti a les necessitats del teu negoci amb absolut flexibilitat en els pagaments.

Contractant la Tarifa Plana de GRS, pots buscar empreses i directius a nivell nacional i internacional, conèixer els vincles corporatius existents entre diferents empreses, independentment del país on es trobin i extreure els teus propis fitxers de màrqueting combinant més de 50 criteris de segmentació.

¿Vols conèixer GRS gratis? Ara pots!

GRS Free Live Search és una eina que s'actualitza diàriament i et permetrá fer recomptes d'empreses de tot el món combinant més de 50 criteris de segmentació.

Per obtenir la teva clau d'accés, només has de seguir aquest senzills passos:

  1. Accedeix al següent link*: https://solutions.dnb.com/grs/ i selecciona “Spain” en el llistat de països.
  2. Registra't a “Free Live Search”. Trobaràs aquest enllaç a la part central de la pantalla, sota el botó d'inici de sessió.
  3. Emplena el formulari d'alta… i ja està!

*GRS està optimitzat per a Internet Explorer 8 a Internet Explorer 11 i Google Crome v37 endavant.

DESCOBREIX COM GRS POT AJUDAR A MILLORAR ELS TEUS RESULTATS:

Personalitza les teves cerques

Els més de 25 criteris de segmentació disponibles a GRS et permetran personalitzar les cerques per adaptar completament a les teves necessitats. A més, podràs excloure de les cerques als teus propis clients, de manera que tots els registres de la teva base de dades suposaran una oportunitat real de venda.

Comprova els resultats

T'ha passat alguna vegada que la base de dades obtinguda no es corresponia amb les teves expectatives?

Amb GRS podràs visualitzar en pantalla la informació abans de procedir a descarregar les dades, de manera que sempre seràs conscient de la informació inclosa en els teus llistats, amb GRS pots fer tants recomptes com creguis necessaris fins a obtenir el perfil exacte que estàs buscant.

Analitza la distribució

Podràs analitzar la segmentació a través d'una matriu de doble entrada i conèixer en detall com es distribueixen la totalitat dels registres abans de descarregar la base de dades.

Coneix l'Arbre de Família dels teus clients, proveïdors o prospectes

Podràs consultar i exportar l'arbre de família de qualsevol grup empresarial a més de 200 països d'arreu del món.