Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

INFORMA D&B posa al teu abast tota la potència de la seva Base de Dades, amb més de 3,7 milions d'empreses i autònoms d'Espanya, i les eines necessàries per realitzar una selecció de prospectes adequada al teu negoci

Rep la teva base de dades de clients normalitzada i actualitzada, juntament amb una anàlisi de la teva presència i penetració en el mercat, així com una base de dades de prospecció, amb els registres amb més probabilitat d'esdevenir en els teus clients.

Descobreix com el nostre equip d'especialistes et pot ajudar ...

ANÀLISI I ACTUALITZACIÓ DE LA CARTERA DE CLIENTS

Un equip d'especialistes normalitzarà la teva actual cartera de clients, per tal d'eliminar possibles duplicats, detectar empreses inactives i qualificar amb l'última informació disponible a la base de dades (nombre DUNS, CIF, adreça, telèfon, persones de contacte, etc. incloent el nostre exclusiu indicador de risc alt).

Coneix també com es distribueix la teva cartera de clients per sector d'activitat i diferents variables de tamany (empleats, facturació ...).

ANÀLISI DE PENETRACIÓ AL MERCAT POTENCIAL

Coneix el teu nivell de penetració actual, en funció de les variables més representatives de la teva cartera de clients. Identifica en quins segments tens més presència i coneix el volum de prospectes disponibles a cada un d'ells.

Contrasta la teva presència de manera estadística, així com la disponibilitat de prospectes en la totalitat del mercat espanyol, o sobre un univers de comparació a la teva mida (províncies, sectors d'activitat, volum de facturació, etc).

SELECCIÓ DE PROSPECTES

Les anàlisis previs de la cartera de clients permeten obtenir un clar perfil del teu "client tipus", mitjançant la creació d'un model estadístic amb la correlació de totes les variables representatives de la teva actual cartera de clients.

Aplicant aquest model al mercat potencial, obtindràs una llista de prospectes de la mida que vulguis, ordenat d'1 a n, de manera que la teva força comercial pugui realitzar una tasca de contacte de forma ordenada a aquells prospectes amb més possibilitats de contractar.

El llistat d'prospectes contindrà tota la informació de contacte actualitzada de la base de dades d'INFORMA D&B.

A més de les dades de contacte habituals, rebràs un indicador de "Risc Alt", per a aquells prospectes als quals INFORMA D&B qualifica amb "Baixa Solvència", podent sol•licitar la seva exclusió del llistat final de prospectes.