Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Prens@mail és un servei de vigilància de les principals fonts de premsa i incidències judicials, amb el d'estar al corrent de totes les notícies que es publiquin sobre les empreses seleccionades.

Amb Prens@mail, pots triar les empreses sobre les que vols estar informat, independentment del seu sector, i cada dia que es produeixin notícies rebràs un únic correu electrònic amb el resum de totes les notícies. Cómode, senzill i molt econòmic.

"Màxima informació amb la mínima inversió en temps i en diners"

L'objectiu de Prens@mail no és enviar molts retalls de premsa amb molta informació, sinó donar-te la informació rellevant en el moment just.

Amb el sistema de segmentació per NIFs de Prens@mail es pot assegurar, per exemple, que amb uns pocs minuts al dia, tots els comercials i directors de zona d'una empresa, estiguin al corrent de totes les notícies rellevants que es produeixin en les empreses de la seva cartera de clients.

Dóna't d'alta avui mateix en Prens@mail i gaudeix de tots els seus avantatges:

  • Segmentació personalitzada per NIF.
  • Enviament a múltiples adreces de email.
  • Professionals de la comunicació s'encarreguen del resum de la notícia, assegurant la ràpida lectura dels punts d'interès de cada notícia.
  • Una mateixa notícia en diversos mitjans, només s'envia una vegada, reduint així al mínim el temps necessari per conèixer totes les novetats sobre les empreses del teu interès.
  • Més de 60 mitjans nacionals d'informació.

Sol•licita avui mateix una demostració de Prens@mail!