Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

SABI Màrqueting

Podrà consultar i analitzar la informació general i comptes anuals de 3 milions d’empreses a Espanya i Portugal, per a realitzar campanyes de màrqueting, estudis de mercat, prospectar, etc.

SABI Màrqueting és el software més flexible i potent del mercat, amb informació general de fins a 2,5 milions d’empreses espanyoles i 700.000 portugueses. Compta amb els següents mòduls d’informació:

  • Mòdul Empreses, incloent empreses de recent constitució i que no publiquen comptes, bancs i entitats financeres, asseguradores, administracions públiques i cooperatives i comunitats de béns.
  • Mòdul Contactes, vinculació professional dels diferents executius d’una empresa en altres societats.
  • Mòdul d’Informes Sectorials, accés als 117 Informes de Context Sectorial de DBK (filial d’INFORMA líder en la realització d’Estudis Sectorials i de la Competència) i a més de 3.600 Informes Sectorials a nivell mundial de Marketline (antic Datamonitor).
  • Mòdul Notícies, accés a notícies relacionades amb empreses. Més de 200 fonts nacionals, internacionals i de premsa especialitzada.