Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

La marca líder en bases de dades de Marquèting

Bases de dades de marquèting per a totes les necessitats: Prospecta Empreses, Prospecta Autònoms, Prospecta Executius, Prospecta Particulars... diferents targets per a cada necessitat.

Amb les solucions de marquèting d'INFORMA D&B podràs:

• Classificar i eliminar dels seus fitxers a les empreses i particulars amb major probabilitat d'impagament.
• Identificar nous clients potencials, classificar-los i segmentar-los segons les necessitats.
• Dirigir les campanyes als prospectes més rendibles de tot el món.
• Contactar amb els principals executius que prenen les decisions en les empreses.
• Normalitzar, actualitzar, depurar i enriquir la base de dades de la seva empresa (CRM).

Prospecta Empreses

PROSPECTA Empreses es la base de dades de marquèting d'INFORMA D&B on es troben les millors empreses per realitzar accions de marquèting. Aquesta Base de Dades ha nascut, després de la fusió de les bases de dades d'INFORMA i Dun & Bradstreet, amb el propòsit de marcar una diferència qualitativa i quantitativa en el món del marquèting.

Per accedir a PROSPECTA Empreses pots:

  • Utilitzar el segmentador online més avançat del mercat, una eina indicada per a empreses que facin campanyes de Màrqueting Directe, sigui quin sigui el volum d'enviaments i que necessiten obtenir recomptes i identificar els seus clients potencials d'una manera senzilla i ràpida.
  • Contactar amb el nostre equip d'especialistes en Serveis de Marquèting que t'ajudaran a plantejar les teves accions de segmentació i captació de clients sense costos addicionals.

Compromís de qualitat Prospecta

Aseguramos un máximo de un 5% de índice de devolución postal. Si no cumplimos con este índice le daremos dos direcciones gratis por cada dirección que exceda este porcentaje.

A Multimarketing de INFORMA trobaràs tota la informació sobre les solucions de Marquèting B2B d'INFORMA.

A més de PROSPECTA Empreses, INFORMA D&B posa a la teva disposició:

PROSPECTA Autònoms on trobaràs tota la informació d'aquestes persones juridiques (autònoms), normalitzada i depurada, preparada complementar accions comercials i de marquèting.

PROSPECTA Executiva amb les dades de contacte empresarial, continuament actualitzados, de més de 4,2 milions d'executius i administradors, amb poder de decisió, als quals dirigir les campanyes de marquèting.

Prospecta Particulars

Gràcies a l’acord entre INFORMA i Arvato, experta en Business Intelligence & Analytics, podrà accedir a més de 5,3 milions de registres aptes per fer màrqueting directe.

Arvato ha desenvolupat indicadors que classifiquen les llars i els professionals des de diferents punts de vista: geogràfics, sociodemogràfics i d’activitat. Això permet definir el perfil d’un consumidor o client potencial, identificar els segments de més interès i optimitzar les accions de captació.

.