Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Solucions d'Informació Financera

Posem a la teva disposició les millors Solucions d'Informació Financera per gestionar el Risc Financer de la teva empresa i reduir el Risc d'Impagament.

Un ampli ventall de Solucions d'Informació Financera que et facilitaran l'anàlisi de balanços econòmics, el control del risc de la cartera de clients o realitzar sol•licituds al registre de la forma més senzilla.

SABI

El Sistema d'Anàlisi de Balanços Ibèrics (SABI) és una eina que et dóna la informació de balanços de més de 2,5 milions d'empreses nacionals i més de 700.000 empreses portugueses.

Més informació sobre SABI 

Leanus Informa

L’eina de Business Intelligence per a l’anàlisi d’empreses i sectors, realització de business plan i simulacions financeres de la manera més fàcil, ràpida, completa i econòmica

Més informació sobre Leanus Informa

Portfolio Manager

Portfolio Manager és una eina d'accés online que et permet creuar les dades dels teus clients amb la informació procedent de la Base de Dades global d'INFORMA D&B, per obtenir una visió integral de la teva cartera de clients i reduir el risc d'impagaments.

Si vols pots conèixer més sobre l'eina de Gestió de clients, Portfolio Manager, o bé llegir més informació sobre Portfolio Manager Proveïdors.

Serveis del registre

INFORMA D&B et facilita la tramitació de les teves consultes en el Registre Mercantil, de la Propietat o de Trànsit.

Més informació sobre els Serveis del Registre.

Solucions de Valor Afegit

INFORMA D&B t'ofereix una àmplia gamma de solucions específiques que aporten un valor afegit a la informació financera que t'oferim i que et servirà com un complement ideal per al control del risc comercial.

Més informació sobre Solucions de Valor Afegit

Serveis de CESCE

CESCE, matriu d'INFORMA D&B, ofereix una àmplia gamma de productes i serveis d'Assegurances de Crèdit que cobreixen els diferents riscos d'impagament derivats del comerç nacional i internacional. CESCE proporciona als seus clients un servei eficaç de prevenció d'impagats i un assessorament complet en la gestió dels seus riscos.

Les nostres filials CTI Tecnología y Gestión i Logalty t'ofereixen diferents Serveis per a Empreses com Externalització de Processos de Negoci, Solucions Tecnològiques i Serveis relacionats amb la Gestió Integral del Crèdit.

Més informació sobre Serveis de CESCE