Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Portfolio Manager Proveïdors és una eina d'anàlisi online que combina la teva informació procedent de la Base de Dades d'INFORMA D&B, per proporcionar-te un coneixement únic de la teva cartera de proveïdors.

Amb tota la informació que t'ofereix aquesta eina online podràs establir la política de compres més adequada per la teva empresa i conèixer la situació financera en què es troben els teus proveïdors abans d'emprendre un negoci.

Cóm t'ajuda Portfolio Manager Proveïdors?

A través dels seus diferents informes d'anàlisi i del seu sistema personalitzable d'alertes actualitzat a diari, et proporciona el coneixement necessari per assolir un nou nivell en la gestió de la teva cadena de subministraments.

Portfolio Manager Proveïdors et permet:

  • Reduir la vulnerabilitat de la teva cadena de subministraments, coneixent la probabilitat de cessament d'activitats dels teus proveïdors.
  • Mantenir la teva base de dades normalitzada i actualitzada, mitjançant l'identificador únic d'empreses, número D-U-N-S®.
  • Optimitzar la gestió de proveïdors, obtenint una visió completa de la despesa consolidada per grup empresarial.
  • Potenciar les teves negociacions, coneixent les últimes dades financeres disponibles i grau de dependència del teus proveïdors.