Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Valoració d'empreses

Una Valoració d'Empresa és un servei que proporciona un valor quantitatiu d'una companyia, segons una sèrie de criteris objectius econòmics i sectorials.

Coneixes el valor de les empreses?

Amb el producte de Valoració d'Empreses podràs conèixer quant val la teva empresa o alguna del teu interès. Està indicat per a operacions de compra venda, fusions, ampliacions o reduccions de capital, transmissions, reestructuracions de l'accionariat o simplement per a aquelles persones que volen conèixer el valor de la seva empresa d'una forma ràpida, senzilla i sense haver de fer una gran inversió.

En la situació econòmica actual:

  • Coneix quant val la seva empresa?
  • I quant pagaria un inversor per ella?
  • Pot Vostè sol•licitar una valoració de qualsevol empresa?

Gràcies a l'acord assolit entre INFORMA i Faqtum, el major proveïdor de serveis de valoracions d'empreses a Europa, podràs sol•licitar fàcilment la valoració d'una empresa per conèixer el seu valor en el mercat i el que un inversor pagaria per ella.
La metodologia de valoració d'empreses que INFORMA i Faqtum posa a la seva disposició es recolza en una teoria d'inversió basada en el valor actual dels futurs beneficis distribuïbles i el valor residual a la fi del període projectat.