Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Serveis del registre

INFORMA D&B et facilita l'obtenció còmoda i online de la documentació i informació dels principals Registres Públics i Empresarials: Registre Mercantil, de la Propietat o de Tràfic.

Registre Mercantil

Si necessita una còpia dels comptes anuals presentats per una empresa en el Registre Mercantil sol•licita un Dipòsit de comptes (compost per Balanç de Situació, Compte de pèrdues i guanys, Memòria, Informe de Gestió i Informe d'Auditoría si escau). 
Si vol tenir informació detallada de qualsevol inscripció realitzada per una societat en el Registre Mercantil des de la seva constitució sol•licita una Nota Simple. 
Si va a constituir una societat, tramita a través d'INFORMA D&B tant la sol•licitud com la renovació de la Certificació de Denominació Social.

Registre de la Propietat

Averigüa si una societat o persona física és titular d'algun immoble i en quin Registre està inscrit a través del Servei d'Índexs.

Si necessita conèixer dades registrals d'una finca, titular i l'existència o no de càrregues o gravàmens, sol•licita una Nota Simple de la Propietat.

Registre de Trànsit

Gràcies al producte de Informe de Vehículo, a partir d'una matrícula obtindreu informació sobre el titular, les dades del vehicle i les seves càrregues.