Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Solucions de Valor Afegit

Una àmplia gamma de solucions específiques que aporten un valor afegit a la informació financera que t'oferim i que et servirà com un complement ideal per al control del risc comercial.

Servei d'Integració de Dades

Eina que et permet integrar paquets de dades amb tota la informació identificativa i de risc que necessitis per enriquir la informació dels teus sistemes CRM i ERP. Més informació sobre el Servei d'Integració de Dades

Programa DunTrade®

Servei únic i exclusiu d'INFORMA que permet conèixer el comportament de pagaments, positiu i negatiu, dels clients d'una empresa i constitueix un valor afegit per a la gestió de riscos de les empreses.

Més informació sobre programa DunTrade®

Fitxer de Reclassificació de Crèdit (F.R.C.)

El Fitxer de Reclassificació de Crèdit (F.R.C.) és un fitxer mensual amb l'actualització de tota la informació de la teva cartera de clients: NIF, dades de contacte, incidències judicials, qualificació de risc, rating informa, dades financeres. Amb el fitxer de Reclassificació de Crèdit podeu enriquir les vostres bases de dades de clients amb la informació d'Informa.

Més informació sobre FRC

Global Decision Maker

Eina amb la qual podràs automatitzar les decisions de crèdit segons els teus propis paràmetres de decisió i amb tota la informació que t'ofereix INFORMA D&B, incrementant així l'eficiència de la teva empresa.

Més informació sobre Global Decision Maker