Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Perquè no tots els clients són iguals, INFORMA D&Bposa a la teva disposició el seu exclusiu Fitxer de Reclassificació de Crèdit (F.R.C.), amb el qual podràs avaluar el risc de crèdit de la cartera i distingir quins clients són els mes interessants i amb quins has de tenir més cura.

El Fitxer de Reclassificació de Crèdit (F.R.C.) enriqueix i manté actualitzades les teves bases de dades de clients amb paràmetres com CIF, Rating Informa, opinió de crèdit, incidències, principals indicadors financers, el nostre exclusiu indicador de comportament de pagaments Paydex i la possibilitat de completar la informació amb dades del RAI i Experian Bureau Empresarial (E.B.E.), convertint-se, d'aquesta manera, en una eina fonamental per detectar riscos d'impagament.

El fitxer es lliura en format Excel, incorporant taules i representacions gràfiques que t'ajudaran a analitzar de forma més detallada la situació de les empreses de la teva cartera.

Després de la primera entrega inicial, el fitxer s'actualitza i s'envia de forma mensualincloent una comparativa amb les dades del mes anterior en què es detallen tots els canvis produïts a la cartera.

Sol•licita'ns més informació o una demostració del producte FRC sense compromís.