Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Global Decision Maker

Eina amb la qual podràs automatitzar les teves decisions de crèdit segons els paràmetres de decisió de la teva empresa i amb tota la informació que t'ofereix INFORMA D&B.

Global Decision Maker (GDM) és un sistema de decisió automàtica que, partint de la vostra pròpia política de crèdit, replicarà les "regles" que la vostra empresa utilitza per aprovar o refusar noves sol•licituds de crèdit a l'instant.

Agilitza i millora els processos de decisió en les sol•licituds de crèdit a la teva empresa amb Global Decision Maker.

L'automatització de les decisions de crèdit us ajudarà a:

  • Accelerar el procés de presa de decisions. La rapidesa a l'hora de prendre decisions de crèdit pot suposar la diferència entre fer o perdre una venda.
  • Reduir el risc. Utilitzant els Indicadors Predictius de D&B, GDM avalua les complexes relacions entre les diferents dades i prediu la probabilitat que una empresa travessi per dificultats financeres o cessi la seva activitat.
  • Augmentar l'eficiència. Allibereu els membres clau del vostre equip de les decisions rutinàries, per tal que es puguin centrar en casos que necessitin una anàlisi en profunditat.
  • Augmentar la consistència en les decisiones. Utilitza Global Decision Maker per assegurar-te que sempre es prenen les millors decisions de crèdit, basant-se en criteris uniformes

Si vols veure una demostració de com funciona Global Decision Marker, demaneu-nos sense compromís