Descobreixi més
Pujar

Direcció Financiera

Direcció Financiera

El concepte de Direcció Financera d'una empresa ha canviat molt durant els últims anys, ja que ara ja no es limita al control i anàlisi de les finances; de fet, ara més que mai, és part activa en el disseny de l'estratègia de creixement d'una companyia. Per això és fonamental equipar l'àrea financera amb la informació precisa en el moment adequat perquè pugui prendre les millors decisions de forma més ràpida.

Conèixer els comptes de les empresas

Informar-se sobre els comptes de qualsevol empresa, nacional o internacional, és tan fàcil com descarregar-se un informe financer online de l'empresa en qüestió amb tota la informació dels seus comptes al detall.
     

A més dels comptes, també té a la seva disposició l'anàlisi del balanç de qualsevol empresa, ja sigui de la competència, un proveïdor o fins i tot possibles clients abans d'iniciar cap activitat comercial amb ells.Conèixer els comptes de les empresas

Reduir el període de cobrament i reduir impagaments

Accedeixi a la informació sobre el comportament de pagaments dels seus clients pel que fa a altres proveïdors. 

Podrà saber si paguen millor o pitjor que a la seva empresa.

Avanci's als impagaments informant-se en temps real sobre els canvis significatius que es produeixen a qualsevol empresa que tingui a la cartera. Pot mantenir-les vigilades sense necessitat de comprar l'informe una altra vegada. També pot fer servir eines que l'ajudin en el procés d'admissió de clients per tal de no iniciar negocis amb empreses moroses.

Reduir el període de cobrament i reduir impagaments

Recobrar impagaments

Consulti la informació dels impagats de les empreses per prendre les millors decisions de crèdit i augmentar el recobrament dels impagats.

Recobrar impagaments

L'ajudem a reduir el risc d'impagament amb l'eina que millor s'adapti a les seves necessitats.

Reservi una consultoria amb nosaltres.

PRODUCTES RELACIONATS

Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

Informes

Redueixi el risc quan prengui decisions gràcies als informes amb més informació del mercat.

Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

Anàlisis de Pagaments

Servei únic i exclusiu per a les empreses participants que permet conèixer i comparar la seva situació de pagaments amb les de la resta.