Descobreixi més
Pujar

Informació d

Informació d'Autònom

L'informe d'autònoms li permetrà conèixer tota la informació legal i comercial d'un empresari individual, i disposar de la seva anàlisi del risc-crèdit.

Contingut dels Informes d'Autònoms

El contingut que trobarà als nostres informes Informa Autònoms, tant online com Investigat, conté la informació següent:

  • Informació de Risc-Crèdit. El Ràting Informa és un sistema de classificació de la solvència empresarial que atorga als autònoms una classificació objectiva del risc comercial i una opinió respecte al límit de crèdit. Una dada exclusiva només disponible als informes d'Informa.
  • Informació Judicial i de Reclamacions Administratives.La informació procedent de les reclamacions administratives, els organismes públics i processos judicials relacionats amb l'activitat comercial i professional de l'autònom
  • Informació Mercantil i Legal. Informació oficial publicada a butlletins oficials o premsa. Els autònoms no tenen l'obligació d'inscriure cap acte al Registre Mercantil, tot i que, de manera excepcional, pot haver-hi algun acte al BORME per a aquest tipus de forma jurídica.
  • Informació Comercial. Informació relacionada amb l'activitat comercial del treballador autònom, marques, denominacions comercials o nombre de treballadors al seu càrrec, en cas de disposar d'aquesta informació.
  • Informació Financera. Els treballadors autònoms no tenen l'obligació de dipositar els seus comptes, però de vegades també disposem d'informació de vendes, provisions o resultat financer.


Dades 100% fiables sobre informació d'autònoms

La informació disponible als nostres informes d'autònoms procedeix de fonts públiques oficials; cada dia es processen més de 150.000 dades a la nostra base de dades d'empreses espanyoles. Per això, les nostres dades sobre informació d'autònoms és 100% fiable i completa, perquè pugui comptar amb informació actualitzada i veraç.

El nostre equip d'experts analistes es posarà a la seva disposició per localitzar la informació que necessiti sobre l'empresari-autònom amb qui vulgui establir una relació comercial. A més, podrà sol·licitar un informe investigat (Informa Investigat) per assegurar-se que no corre possibles riscs comercials a l'hora de fer negocis.

Utilitat dels informes d'autònoms

Els informes d'autònoms són una manera de simplificar la tasca de recopilar informació sobre el col·lectiu. Les fonts oficials ofereixen totes les dades necessàries per recopilar informació sobre autònoms, però els informes ens ajuden a estalviar temps i optimitzar els recursos per disposar de la informació que es busca.

Per aquest motiu, avui dia els informes d'autònoms s'han convertit en una de les eines clau per conèixer tota la informació sobre l'activitat comercial dels autònoms registrats a Espanya.

Accedeixi a la nostra base de dades i obtingui tota la informació sobre qualsevol treballador autònom d'Espanya.


Dades 100% fiables sobre informació d

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo