Descobreixi més
Pujar

D&B Finance Analytics

D&B Finance Analytics

La nova plataforma intel·ligent dissenyada per a la gestió internacional del risc de crèdit.

D&B Finance Analytics és una eina de Credit Intelligence impulsada per IA que li donarà accés a la millor informació internacional perquè pugui combinar-la amb la seva pròpia informació i així optimitzar la gestió del risc de crèdit, independentment d'on es trobin els seus clients.

Es tracta d'una plataforma d'última generació dissenyada per transformar la gestió de les operacions financeres, reduint els temps i costs de gestió, gràcies a l'automatització de tasques i a la nova manera de gestionar les dades.

M'interessa

Informació financera internacional per analitzar les seves operacions de risc de crèdit

Construïda sobre una base de dades de més de 550 milions d'empreses del món, D&B Finance Analytics és una eina indispensable per a una avaluació personalitzada de riscs. Fàcil d'utilitzar, intel·ligent i simplificada, D&B Finance Analytics fa que l'accés a la informació financera internacional sigui més fàcil i eficaç que mai.

 • Informes de més de 550 milions d'empreses.
 • Informació financera i de risc homogènia a nivell mundial.
 • Informes Risc País.
 • Vinculacions corporatives globals.
Informació financera internacional per analitzar les seves operacions de risc de crèdit

Prengui decisions de crèdit més segures amb D&B Finance Analytics

Amb D&B Finance Analytics Credit Intelligence pot accedir a dades globals d'empreses i a les millors anàlisis predictives per prendre decisions més intel·ligents i informades. Combini les dades dels seus comptes per cobrar i personalitzi les seves avaluacions de crèdit per anticipar-se als riscs:

 • Comprengui els riscs potencials i les oportunitats de la seva cartera.
 • Faci una gestió integral del risc internacional.
 • Analitzi la seva cartera amb indicadors en temps real.
 • Configuri alertes per rebre notificacions de canvis en empreses de més de 220 mercats.
 • Combini dades pròpies amb les dades de D&B per prioritzar els seus cobraments.
Prengui decisions de crèdit més segures amb D&B Finance Analytics

La seva cartera global sota control

L'eina integra una visió global de la seva cartera per fer un seguiment en temps real del principals indicadors que l'ajudaran a comprendre el risc i identificar oportunitats de creixement a tota la seva cartera. Amb un sol clic podrà obtenir informació més detallada amb els informes internacionals més complets.

La cobertura global, unida als scores patentats de Dun & Bradstreet i impulsada per eines d'intel·ligència artificial, ofereixen la millor informació per tenir la seva cartera internacional sota control:

   
  1. Accés a indicadors de risc com el Business Risk, la Recomanació de Crèdit Màxim i altres com el Failure Score, el Delinquency Score, el PAYDEX® i el Rating de D&B®.
  2. La informació de Comportament de Pagaments li ajudarà a predir la probabilitat que una empresa pagui les seves factures dins el termini.
  3. Accionistes i participacions: accedeixi a un dels repositoris de vinculacions empresarials més grans.
  4. Esdeveniments legals: identificarà dades d'empreses en fallida o insolvència.
  5. Informació financera: inclou dades financeres dels últims 5 anys, sempre que estiguin disponibles, una informació fonamental per determinar els límits de crèdit.
La seva cartera global sota control

Confiï la gestió internacional del risc de crèdit a D&B Finance Analytics

Sol·licitar DEMO