Descobreixi més
Pujar

Accedeixi a la informació empresarial

Accedeixi a la informació empresarial

Per accedir a la millor informació empresarial disposa de diverses opcions: accés online, accés a través de l'app mòbil o integració directa als seus sistemes gràcies a l'API.

Sol·licita una demo

Accés online a la informació empresarial

Informa D&B li ofereix accés online a la base de dades d'empreses a través de les seves plataformes, informa.es i einforma.com.

INFORMA va ser la primera empresa europea i la segona empresa del món en distribuir informació comercial i financera a través d'Internet. Actualment, les seves webs registren més de 30 milions de pàgines vistes al mes.
Accés online a la informació empresarial

Accés API Empreses

API Empreses és un servei d'accés a les dades d'Empreses de la nostra Base de Dades. Gràcies a aquest servei podrà integrar la nostra informació als seus sistemes, consumir únicament les dades concretes que necessiti i realitzar aplicacions pròpies amb funcionalitats avançades, com per exemple:

  • Integrar la informació de contacte
  • Realitzar aplicacions pròpies
  • Millorar els formularis de registre
  • Desenvolupar un sistema integrat
  • Verificar credencials d'accés

Més informació sobre sistemes d'Integració a INFORMA

Accés API Empreses

Accés a través de l'App Mòbil

Amb l'App Mòbil d'INFORMA podrà accedir a tota la informació empresarial a través dels dispositius mòbils, ja siguin iPhone o Android.

Més informació i descàrregues de l'app mòbil

Accés a través de l

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo