Descobreixi més
Pujar

Bases de Dades de Particulars

Bases de Dades de Particulars

Necessita aconseguir nous clients afins als seus productes o serveis?

Oferim Bases de Dades de Particulars per a les seves campanyes de màrqueting directe. Comprar una base de dades l'ajudarà amb les campanyes de mailing, emailing o telemàrqueting.

Per què comprar una base de dades de particulars?

A INFORMA disposem d’informació i eines efectives per a la prospecció comercial i captació de clients B2C que l’ajudaran a aconseguir els seus objectius: millorar les seves vendes i obrir noves oportunitats de negoci. 

Descobreixi els nostres serveis especialitzats d’informació de Màrqueting amb la gamma de bases de dades de particulars més àmplia per fer accions de màrqueting directe.

Què és una base de dades de particulars?

Es tracta d'un llistat que conté informació valuosa per a la realització de campanyes de màrqueting directe. Les bases de dades de particulars són una eina indispensable i molt efectiva per poder arribar al seu públic objectiu i oferir els serveis que millor s'adapten a ell.

Quines dades es poden incloure a una base de dades?

Disposem d'informació per a la realització de campanyes de màrqueting directe, mailing, emailing i telemàrqueting que, a més, podem enriquir amb diferents indicadors per afinar les segmentacions que necessiti.

 • Dades associades a l'habitatge
 • Dades associades a l'adreça
 • Indicadors de renda

Bases de dades de telemàrqueting i bases de dades de mailing

A INFORMA l'ajudem a millorar la captació de clients amb les nostres bases de dades de particulars amb les quals podrà fer accions de màrqueting directe com el telemàrqueting i el mailing postal.

Disposem d'informació de nom i cognoms, adreça i telèfon.

Si necessita més informació, contacti amb nosaltres i li farem una segmentació a mida.

Per què comprar una base de dades de particulars?

Base de Dades de Llars

Accedeixi a la major base de dades de llars espanyoles, amb classificacions en funció de l'estimació de renda. Podrà conèixer el valor estimat de la renda de més de 20 milions d'unitats immobiliàries, a nivell de pis i porta, amb una actualització anual i amb un estricte compliment de les lleis sobre protecció de dades.
Gràcies a l'acord de col·laboració amb Aplicaciones Estadísticas y Consultoría, S.L., posem a la seva disposició, amb condicions preferents, la major base de dades de llars espanyoles, amb classificacions en funció de l'estimació de renda.
Els resultats agregats d'aquest model de predicció estan contrastats amb dades reals per secció censal publicades per l’Ajuntament de Madrid i certificats pel Departament d’Estadística i Investigació Operativa I de la Facultat de Matemàtiques de la UCM.

Bénéfices de la Base de Données de Foyers

La Base de Dades de Llars té cobertura a nivell nacional de més de 20 milions d’habitatges i podrà disposar de la valoració del poder adquisitiu a nivell de pis i porta, i no a nivell de portal com la majoria de productes que hi ha al mercat, per la qual cosa és una gran alternativa a la bustiada. Descobreixi tots els avantatges que la Base de Dades de Llars té per a les seves accions de màrqueting directe:

 • Reduir la taxa d'abandonament.
 • Enviar millors ofertes segons la capacitat de compra.
 • Afinar el llançament de nous productes o serveis específics.
 • Retenir els clients més rendibles.
 • Augmentar el tiquet mitjà o la freqüència de compra.
 • Oferir els millors preus segons la rendibilitat.
 • Afinar els preus per ser més competitius.
 • Realitzar promocions amb major ROI de publicitat i màrqueting.
 • Descartar zones no rendibles o amb major probabilitat d'impagament.
 • Realitzar mailings als domicilis adequats.

Base de Dades de Llars

Prospecta Hogar Direct

Gràcies a l’acord de col·laboració amb la nostra filial CTI Tecnología y Gestión, és possible accedir al directori de particulars elaborat per CTI, amb dades procedents dels repertoris i de les guies telefòniques, degudament tractat per ser utilitzat, amb plenes garanties jurídiques, en accions de màrqueting directe.

Aquesta base de dades de particulars té el seu origen en els directoris telefònics i compta amb informació de molta utilitat per a accions de telemàrqueting i mailing postal: nom, cognom 1 i cognom 2; adreça, telèfon i zona geogràfica. (Espanya). A més, és possible fer segmentacions per codi postal, municipi o província.  El directori compta amb 1,4 milions de registres.

Modalitat del Servei de Prospecta Hogar Direct

 1. Lliurament de dades per a un sol ús
  • a) Selecció puntual segons els requeriments del client.
   b) Les dades només podran tenir un sol ús en un termini de dos mesos des del lliurament de la base de dades.
   c) Es dipositaran a un SFTP cada setmana els registres Robinson que s’han de donar de baixa, a més de l'actualització de les baixes del llistat i aquells nous que es marquen com a “No permet l’ús de les seves dades per a fins comercials/publicitat”.
 2. Servei d’actualització anual
  • a) Elaboració del llistat complet. Inclou l’elaboració i el subministrament inicial.
   b) Actualització setmanal de Robinsons en el termini d’un any des del lliurament.
   c) Actualització setmanal de baixes, incloent-hi els marcats com “No permet l’ús de les seves dades per a fins comercials/publicitat”.
Prospecta Hogar Direct

Servei de Listbroking

Aconsegueixi fitxers qualificats per fer campanyes publicitàries per a les seves accions de màrqueting directe. Amb el nostre servei de Listbroking de bases de dades B2C podrà fer les seves accions de màrqueting directe amb plenes garanties jurídiques per al seu ús. Disposem de 15 proveïdors de bases de dades com a titulars dels fitxers.

Servei de Listbroking

Aconsegueixi ara la base de dades que necessita per créixer en el seu negoci

Sol·liciti-la ara