Descobreixi més
Pujar

Anàlisi del mercat

Anàlisi del mercat

Des d'Informa D&B té la possibilitat d'obtenir la màxima informació per prendre la millor decisió davant dels seus clients.

Sol·licita una demo

Anàlisi del sector

Analitzi les empreses i el sector al qual pertanyen amb els nostres informes i funcionalitats disponibles per tal de ser l'empresa líder del seu sector.
Anàlisi del sector

Competència

Avui dia la nostra principal prioritat és poder facilitar-li la informació empresarial més completa del mercat. Ens ajustem a les seves necessitats amb els nostres productes personalitzats, podrà investigar una empresa i enriquir els seus fitxers amb els nostres serveis de màrqueting.

Competència

Anàlisi d'empreses

Si vol operar amb total seguretat i arribar a ser una de les empreses líder al mercat, a Informa té l'oportunitat d'aconseguir-ho de la forma més senzilla.

Analitzi les empreses a nivell nacional i internacional amb les nostres aplicacions d'anàlisi financera. Com per exemple Sabi INFORMA, el Sistema d'Anàlisi de Balanços Ibèrics, amb informació de balanços de més de 3 milions d'empreses nacionals i més de 1 milion empreses portugueses, o Leanus, una eina de BI (Business Intelligence) per a l'anàlisi d'empreses i sectors, realització de business plans i simulacions financeres.

Anàlisi d

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo

Productes Relacionats

Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

Anàlisis de Sectors DBK

L'Observatori Sectorial DBK duu a terme el seguiment continuat d'uns 600 sectors espanyols i portuguesos

Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

Informes

Redueixi el risc quan prengui decisions gràcies als informes amb més informació del mercat.

Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

Sabi INFORMA

Sabi INFORMA és una eina que et dona la informació de balanços espanyols i portuguesos