Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

L'empresa

INFORMA D&B és la filial de CESCE líder en el subministrament d'Informació Comercial, Financera, Sectorial i de Màrqueting d'empresas i empresaris, per augmentar el coneixement de clients i proveïdors i minimitzar el risc comercial.

Més informació sobre INFORMA D&B 

La Nostra Història

Creada el 1992, INFORMA D&B s'ha convertit en el líder indiscutible en la venda d'informació d'empreses per a empreses, ajudant els seus clients en la presa de les seves decisions comercials, en la recerca de nous clients i en la gestió de les seves carteres de clients, prospectes i proveïdors.

Més informació sobre la Nostra Història.

La Base de Dades

Des dels seus començaments, la Base de Dades d'INFORMA D&B s'ha alimentat de múltiples fonts d'informació, públiques i privades com el BORME (Butlletí Oficial del Registre Mercantil), Dipòsits de Comptes Oficials, BOE (Butlletí Oficial de l'Estat), Butlletins Oficials Provincials i de CC.AA., Premsa nacional i regional, Investigacions ad hoc i Publicacions Diverses.

Més informació sobre la Base de Dades

CESCE

INFORMA D&B forma part de CESCE, grup de referència en la gestió integral del risc comercial, comptant amb més de 1.600 empleats que donen servei a més de 140.000 clients, amb una facturació superior als 420 milions d'euros.

Més informació sobre el CESCE

Participacions

Per poder diversificar el seu ventall de productes i serveis a tots els sectors implicats en la gestió de la informació, INFORMA ha invertit en altres empreses. En concret a Espanya participa en les següents: Experian Bureau de Crédito, CTI Tecnología y Gestión, Logalty i Serfel. A més compta amb empreses filials a Portugal i Colòmbia.

Més informació sobre les Participacions.

Dun & Bradstreet Worldwide Network

La Dun & Bradstreet Worldwide Network és una xarxa mundial d'empreses que comparteixen la seva informació, donant lloc a la Base de Dades Global de la D&B WWN.

INFORMA D&B és l'única empresa espanyola que ofereix accés online a la major base de dades d'Informació Comercial, Financera i de Màrqueting del món: la Dun & Bradstreet Worldwide Network, més de 300 milions d'empreses de més de 200 països online.

Més informació sobre Dun & Bradstreet Worldwide Network 

Delegacions

INFORMA D&B no es conforma amb oferir el millor servei online d'informació, sino que també vol estar prop dels seus clients i per aixó té una extensa xarxa d'oficines a Espanya, estant present a: A Coruña, Almería, Badajoz, Barcelona, Bilbao, Madrid, Mallorca, Murcia, Sevilla, Tenerife, Valencia, Valladolid, Vigo i Zaragoza.

Més informació sobre Delegacions 

Associacions

INFORMA D&B forma parte de les següents associacions: Pacto Mundial, XBRL España, AECA Asociación Española de Contabilidad, ASEDIE Asociación Multisectorial de la Información i ADIGITAL, Asociación Española de la Economía Digital.

Més informació sobre Associacions