Descobreixi més
Pujar

Informe Abreujat

Informe Abreujat

L'informe d'empreses amb el qual obtindrà d'una ullada la informació legal i l'estructura corporativa d'una companyia. Una fotografia de la situació actual d'una empresa.

Exemple Informa Abreujat

L'Informa Abreujat li ofereix una visió ràpida de la situació actual d'una companyia. Conté informació relativa a la situació legal i corporativa d'una empresa publicada a fonts públiques, com el BORME, i li donarà la posició actual de qualsevol empresa.

L' informe Abreujat d'INFORMA D&B conté la informació següent:

  •  Informació Bàsica de Risc, amb una qualificació objectiva del risc comercial.
  •  Informació Judicial i de Morositat. Per conèixer totes les reclamacions i resolucions judicials i administratives publicades als diferents butlletins oficials, així com tots els impagaments registrats als fitxers principals de morositat d'Espanya: RAI, Experian Bureau Empresarial, Morositat bancària i multisectorial.
  •  Informació Mercantil i Legal. Informació oficial publicada sobre l'empresa al Butlletí del Registre Mercantil (BORME), Butlletí Oficial de l'Estat, Butlletins Provincials i Notes de Premsa. Així com la seva estructura corporativa: accionistes, participacions, directius i administradors.

La informació disponible en aquest informe procedeix de fonts públiques oficials; cada dia es processen més de 150.000 dades a la nostra base de dades espanyola. Pot complementar l'Informa Abreujat amb els diferents productes modulars que li aportaran més informació quan ho necessiti. Si en el mateix dia consulta més d'un Informa de la mateixa empresa només li cobrarem un cop el de més import.

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo