Descobreixi més
Pujar

Anàlisis de Pagaments

Anàlisis de Pagaments

Descobreixi el comportament de pagaments dels seus deutors amb un servei únic i exclusiu d'INFORMA.

Anàlisis de Pagaments és un servei únic i exclusiu d'INFORMA que compta amb més de milions d'experiències de pagament d'empreses espanyoles, amb el qual podrà saber com una empresa afronta els pagaments dels seus creditors, tant en sentit positiu com negatiu.

La informació de pagaments, actualitzada diàriament, li servirà d'ajuda per detectar anticipadament els canvis al comportament de pagaments de l'empresa, actuant com una primera alerta que li donarà més temps de reacció per ajustar les seves estratègies de cobrament. 

Un valor afegit per a la gestió de riscos de les empreses

Obtingui una anàlisi amb informació de valor afegit totalment actualitzada, que permet conèixer el comportament de pagaments de les empreses més enllà de les seves capacitats financeres.

  • Descobreixi el comportament de pagaments dels seus clients, quins paguen millor o pitjor que a la resta de proveïdors.
  • Acceleri els cobraments i redueixi el període mitjà de pagament.
  • Redueixi el volum d'impagaments.
  • Estableixi polítiques de crèdit i cobraments adaptades al comportament de pagaments dels seus clients.

Un valor afegit per a la gestió de riscos de les empreses

Com funciona?

El programa Anàlisis de Pagaments és gratuït i exclusiu per als participants. Es basa en l'intercanvi d'informació de pagaments entre els participants del programa i INFORMA.

Els participants aporten informació sobre els pagaments dels seus clients de manera totalment confidencial, i Informa calcula el comportament de pagaments dels clients respecte a l'empresa participant, sectorial i global.

Vol saber si els seus deutors li paguen millor o pitjor que a la resta de proveïdors?

Reservi la seva demo de manera gratuïta