Descobreixi més
Pujar

Informació d

Informació d'empreses internacionals

Després de la compra de Dun & Bradstreet Espanya i Portugal, Informa D&B es l'única empresa espanyola que ofereix accés online a la Dun & Bradstreet Data Cloud: informació comercial, financera i de màrqueting més àmplia del món, més de 400 milions d'empreses d'empreses a tot el món.

Dun & Bradstreet Worldwide Network

La relació d'Informa D&B amb la Dun & Bradstreet Worldwide Network s'articula en dues línies d'actuació:

  • Informa D&B té a la venda productes de Dun & Bradstreet en exclusiva a Espanya i Portugal, com ara Informes Comercials, Bases de Dades de Màrqueting i productes de valor afegit.
  • La informació d'empreses i empresaris espanyols i portuguesos d'Informa D&B és l'única que es ven arreu del món a través de la D&B Worldwide Network.

Els productes de D&B que es poden adquirir a través d'INFORMA són:

  • Informes Internacionals: informació de les empreses de tots els països que pertanyen a la Dun & Bradstreet Worldwide Network o Informes de Risc País.
  • Bases de dades de Màrqueting Internacional: llistats de màrqueting per a les seves accions de màrqueting arreu del món.
  • Productes de Valor Afegit de productes de Risc i Màrqueting, com ara D&B Credit, D&B Onboard, Portfolio Manager, D&B Toolkit, GRS, Market Insight.

Dun & Bradstreet Worldwide Network

Informes Internacionals

Podrà accedir a tres tipus d'Informes Comercials Internacionals en funció de les seves necessitats: Informe Compacte, Informe Estàndard i Informe Ampliat.

Informe Compacte Internacional

L'Informe Compacte és la solució més ràpida per obtenir una visió de la situació actual d'una companyia. Li ofereix informació resumida dels principals indicadors bàsics de risc, comercials i financers.

Informe Estàndard Internacional

L'Informe Estàndard és el model més comercial d'informació internacional d'Informa D&B. A més de la informació de l'Informe Compacte, ofereix informació de pagaments, incidències legals i la informació financera-comercial de la Base de Dades Mundial D&B Worldwide Network.

Informe Ampliat Internacional

L'Informe Ampliat aporta, a més de tota la informació de l'empresa inclosa a l'Informe Estàndard Internacional, informació comparativa de la situació de l'empresa amb el seu sector, Informació de Ràting, Risc de Cessament, Risc d'Impagament i comportament de pagaments sectorials.

Vigilància d'Empreses Internacional

Pot escollir entre el Servei d'e-Alertes, totalment gratuït, que l'avisarà dels canvis que es produeixin a les empreses que hagi consultat; o el Servei Premium, amb què, pagant una mica més per cada informe, podrà consultar en qualsevol moment una còpia actualitzada de l'informe sol·licitat (ampliat, estàndard o compacte) durant 12 mesos i sense cap cost addicional.

INFORMA ofereix la gamma més àmplia d'informació online, a més de ser els únics que oferim el mateix tipus d'informes, ràtings i blocs independentment del país d'origen.

Si vol conèixer més detalls sobre qualsevol d'aquests informes internacionals o altres serveis oferts per la nostra empresa, pot posar-se en contacte amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte. El nostre equip d'atenció al client atendrà la seva petició sobre els nostres serveis i informes.

Base de dades de Màrqueting Internacional

Des d'INFORMA posem a la seva disposició tots els llistats de màrqueting que necessita per garantir l'èxit de les seves accions de màrqueting arreu del món.

Gràcies a la consulta i accés a la base de dades, podrà fixar els objectius de la seva empresa, decidir el canal i la durada de les seves campanyes, i mesurar i analitzar-ne els resultats.

Avantatges de la base de dades de màrqueting internacional

  • Eficàcia: Es tracta d'una inversió qualificada que proporciona més rendibilitat a l'empresa.
  • Millora del ROI: És una de les eines més fiables per millorar els guanys o retorn de la inversió, una aposta fiable en l'estratègia de màrqueting.
  • Segmentació: Permet una gran segmentació del públic a les nostres campanyes de màrqueting.
  • Fiabilitat: La consulta de la base de dades ofereix informació al detall sobre les empreses, aportant fiabilitat sobre possibles riscos d'impagament i allunyant clients amb un alt percentatge de morositat.

Motius d'internacionalització d'empreses

La consulta del llistat de màrqueting internacional de Dun & Bradstreet ofereix a les empreses l'oportunitat de traçar un pla de màrqueting internacional qualificat, establint relacions amb empreses d'altres països amb interès en expandir-se al mercat internacional més enllà de l'àmbit nacional.

El mercat internacional ofereix a les empreses l'experimentació de grans canvis a nivell estratègic, metodològic i tècnic. Els motius d'internacionalització poden ser diversos: per saturació local, economies d'escala en producció o diversificació de risc, entre d'altres.

D'altra banda, la internacionalització empresarial sempre és sinònim de creixement, cosa que implica millores respecte a la competitivitat.

Base de dades de Màrqueting Internacional

Com a membres exclusius a Espanya de Dun & Bradstreet, som els proveïdors del nombre D-U-N-S a Espanya. Sol·licita'ns gratis el teu número D-U-N-S.

Número D-U-N-S