Descobreixi més
Pujar

Informació d

Informació d'empreses internacionals

Després de la compra de Dun & Bradstreet Espanya i Portugal, Informa D&B es l'única empresa espanyola que ofereix accés online a la Dun & Bradstreet Data Cloud: informació comercial, financera i de màrqueting més àmplia del món, més de 400 milions d'empreses d'empreses a tot el món.

Dun & Bradstreet Worldwide Network

La relació d'Informa D&B amb la Dun & Bradstreet Worldwide Network s'articula en dues línies d'actuació:

  • Informa D&B té a la venda productes de Dun & Bradstreet en exclusiva a Espanya i Portugal, com ara Informes Comercials, Bases de Dades de Màrqueting i productes de valor afegit.
  • La informació d'empreses i empresaris espanyols i portuguesos d'Informa D&B és l'única que es ven arreu del món a través de la D&B Worldwide Network.

Els productes de D&B que es poden adquirir a través d'INFORMA són:

Dun & Bradstreet Worldwide Network

Informes Internacionals

Podrà accedir a tres tipus d'Informes Comercials Internacionals en funció de les seves necessitats: Informe Compacte, Informe Estàndard i Informe Ampliat.

Informe Compacte Internacional

L'Informe Compacte és la solució més ràpida per obtenir una visió de la situació actual d'una companyia. Li ofereix informació resumida dels principals indicadors bàsics de risc, comercials i financers.

Informe Estàndard Internacional

L'Informe Estàndard és el model més comercial d'informació internacional d'Informa D&B. A més de la informació de l'Informe Compacte, ofereix informació de pagaments, incidències legals i la informació financera-comercial de la Base de Dades Mundial D&B Worldwide Network.

Informe Ampliat Internacional

L'Informe Ampliat aporta, a més de tota la informació de l'empresa inclosa a l'Informe Estàndard Internacional, informació comparativa de la situació de l'empresa amb el seu sector, Informació de Ràting, Risc de Cessament, Risc d'Impagament i comportament de pagaments sectorials.

Vigilància d'Empreses Internacional

Pot escollir entre el Servei d'e-Alertes, totalment gratuït, que l'avisarà dels canvis que es produeixin a les empreses que hagi consultat; o el Servei Premium, amb què, pagant una mica més per cada informe, podrà consultar en qualsevol moment una còpia actualitzada de l'informe sol·licitat (ampliat, estàndard o compacte) durant 12 mesos i sense cap cost addicional.

INFORMA ofereix la gamma més àmplia d'informació online, a més de ser els únics que oferim el mateix tipus d'informes, ràtings i blocs independentment del país d'origen.

Si vol conèixer més detalls sobre qualsevol d'aquests informes internacionals o altres serveis oferts per la nostra empresa, pot posar-se en contacte amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte. El nostre equip d'atenció al client atendrà la seva petició sobre els nostres serveis i informes.
Informes Internacionals

Base de dades de Màrqueting Internacional

Amb INFORMA podrà accedir a llistats de màrqueting de tot el món i fer accions de màrqueting internacionals. Amb aquestes podrà:

  • Començar a fer negocis internacionalment.
  • Reactivar els seus negocis a tot el món.
  • Impulsar les seves vendes.
  • Estimular el creixement de la seva empresa.

Base de dades de Màrqueting Internacional

Com a membres exclusius a Espanya de Dun & Bradstreet, som els proveïdors del nombre D-U-N-S a Espanya. Sol·licita'ns gratis el teu número D-U-N-S.

Número D-U-N-S