Descobreixi més
Pujar

ESG i Compliment normatiu

ESG i Compliment normatiu

Les nostres solucions li permetran tenir un coneixement més profund de la seva cadena de clients i proveïdors, accedint a informacions com l'acompliment d'estàndards ESG, relacions accionarials, llistats de sancions i altres, que, d'una banda, afavorirà que tingui un millor acompliment en matèria de sostenibilitat i, de l'altra, minimitzarà els riscs associats a les relacions empresarials que s'estableixen en l'exercici de l'activitat.

Sostenibilitat i ESG

A INFORMA, líder en el tractament d'informació nacional, tenim un equip de 90 persones expertes en la recopilació, gestió i anàlisi d'informació.

Hem creat una taxonomia ESG pròpia amb la qual recollim informació en aquesta matèria a través del tractament diari de quasi un centenar de mitjans de premsa de tots els formats i àmbits territorials. També hem creat a la nostra base de dades la infraestructura necessària per tractar els 14 nous indicadors procedents de la "Taxonomia Verda" nascuda de la nova regulació en l'àmbit europeu.

A més, disposem de solucions específiques per avaluar la seva cadena de proveïdors i clients en sostenibilitat i aspectes ESG.

Sostenibilitat i ESG

Frau fiscal

Per poder detectar el frau fiscal de les institucions financeres que operen a Espanya, li oferim eines que hem desenvolupat amb l'assessorament de Deloitte Espanya i que li permeten tenir més clar amb quin tipus d'empresa es relacionarà.

Frau fiscal

PRODUCTES RELACIONATS

Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

ESG Intelligence

Alineï la seva empresa amb els principis ESG (Ambiental, Social i Governança) i avanci en el camí cap a la sostenibilitat.

Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

D&B Onboard

Minimitzi el risc financer, legal i reputacional de la seva empresa

Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

Canal de Denúncies EQS

El canal de denúncies preferit a Europa que l’ajuda a complir amb la normativa i a protegir la seva empresa.

Conèixer els seus clients i proveïdors

Necessita saber qui hi ha darrere de l’entitat amb la qual vol iniciar relacions comercials? Li oferim la possibilitat de conèixer els seus clients, proveïdors i socis comercials.

Amb Informa D&B podrà conèixer tant els titulars reals, els propietaris últims d’una societat, com les estructures i vinculacions empresarials de l’empresa.

Conèixer els seus clients i proveïdors

Llistats oficials

Li agradaria conèixer en profunditat amb qui està fent negocis? Disposar d'aquesta informació és evitar ensurts innecessaris.

Informa D&B posa a la seva disposició el llistat més complet de Persones Políticament Exposades i li permet comprovar si el nom d'empreses o persones apareix a llistes de sancions d'arreu del món.

Llistats oficials

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo