Descobreixi més
Pujar

Informe Estratègic

Informe Estratègic

L'informe idoni per a l'alta direcció. La infografia amb tota la informació clau per conèixer una empresa.

Informació sobre l'informe estratègic d'empreses

L'Informa Estratègic ofereix informació clau sobre qualsevol companyia consultada. Conté informació de valor per als usuaris que estan buscant establir una relació comercial amb un determinat client i desitgin obtenir tota la informació possible per definir una estratègia empresarial.

L'Informa més breu , però amb més contingut de tots els models d'informes disponibles: hi trobarà tota la informació rellevant sobre una empresa, incloent-hi una anàlisi financera i de punts forts i febles, la informació del RAI, E.B.E. Morositat i de Paydex, experiència de pagaments, els Ràtings d'Informa, el Ràting de Risc Sectorial...

L'Informe idoni per a l'alta direcció: dirigit no només al Departament Financer sinó a tots aquells directius involucrats en la presa de decisions estratègiques d'una empresa.

La Infografia amb la informació clau per conèixer una empresa: presentada de forma molt visual, esquemàtica i amb gràfics senzills.


Informació sobre l

Característiques d'Informa Estratègic

L'Informe Estratègic d'INFORMA conté aquesta informació d'empreses:

  • Principal Informació de Risc Comercial: Ràting, Score de Liquiditat, etc.
  • RAI, EBE Morositat, ICIRED, RIJ
  • Principal Informació Comercial i Financera
  • Avaluació del Ràting, vendes i treballadors
  • Informació de Risc Sectorial
  • Estructura corporativa
  • Informació Judicial (reclamacions i incidències)
  • Posicionament Financer i principals ràtios del balanç
  • Explicació dels punts més destacables de l'Informa
Característiques d

Avantatges de l'informa estratègic

El gran avantatge d'aquest model d'informe és que compta amb informació comercial indispensable i completament actualitzada sobre la companyia consultada. A més, també es pot conèixer en quina situació es troba l'empresa per minimitzar els riscos al màxim.

Si necessita ampliar la informació sobre el model estratègic, no dubti en contactar amb nosaltres per resoldre els seus dubtes o preguntes.


Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo