Descobreixi més
Pujar

Informe Investigat

Informe Investigat

Si vol aconseguir més informació d'una empresa o prefereix que un especialista d'Informa D&B en busqui més i li enviï l'informe ampliat que necessita.


Conegui els nostres models d'informes investigats

Als Informes Investigats d'INFORMA D&B trobarà la informació financera d'empreses més completa, com als nostres Informes financers, i tota la informació provinent de la investigació realitzada pel nostre equip d'analistes.

Aquests models d'informes són exclusius d'Informa, amb informació en detall i de qualitat proporcionada pel nostre equip, expert en informació financera.

Es tracta d'un informe complet i analític sobre aspectes econòmics de l'empresa analitzada, amb informació contrastada i rellevant per a qualsevol usuari que necessiti conèixer en profunditat l'estat financer de qualsevol empresa de la nostra base de dades.


Conegui els nostres models d

Què conté l'informe investigat?

Perquè els nostres clients puguin conèixer en detall la informació mostrada dins del model d'Informe Investigat, a continuació oferim els detalls o especificacions que caracteritzen aquest producte d'Informa:

  • Podrà realitzar consultes específiques de caràcter financer, comercial o de risc de l'empresa, que seran estudiades i contestades pels nostres analistes.
  • Disposarà de la informació més completa sobre pagaments: informació procedent de la consulta al RAI, Experian Bureau Empresarial, Morositat bancària i multisectorial i programa DUN TRADE® amb l'exclusiu índex Paydex.
  • La Opinió de Crèdit que inclou l'Informe Investigat està revisada pels analistes, incloent-hi l'evolució històrica.
  • En cas de no disposar del dipòsit de comptes de l'empresa, el nostre equip d'analistes farà un estudi comparatiu amb altres empreses del sector i mida, amb la finalitat d'oferir un balanç tipus o una estimació del balanç tan ajustada com sigui possible.
  • Trobarà una anàlisi de les vinculacions financeres (participacions i accionistes) de l'empresa, incloent-hi les vinculacions de segon grau de les empreses i les possibles vinculacions dels seus administradors o les pròpies empreses.

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo