Descobreixi més
Pujar

Informació d

Informació d'Empreses

Per ajudar-lo a prendre les millors decisions, INFORMA li ofereix una àmplia gamma d'informes d'empreses en funció de les seves necessitats. Conegui els diferents models aquí.

Sol·licita una demo

Informes d'empreses nacionals

Els nostres informes d'empreses espanyoles compten amb tota la informació empresarial, des d'informació comercial fins a l'aspecte financer d'una empresa d'origen espanyol, a només un clic del seu dispositiu de consulta.

Podrà accedir a un resum executiu global amb tota la informació que necessita, així com informació judicial i concursal, pla de reestructuració, avaluació de riscos comercials, comportament de pagaments, etc.

Per conèixer més a fons el nostre servei d'informe d'empreses, pot consultar el nostre vídeo corporatiu, on veurà en profunditat la informació que oferim.

Models d'informes

Conegui els diferents formats d'informes que oferim a Informa, amb tota la informació que busca:

Informa Estratègic

L'Informa Estratègic és un dels informes més senzills, però també el més complet, i ha estat especialment dissenyat per a l'alta direcció. Conté tota la informació rellevant sobre una empresa, incloent-hi una anàlisi financera i de punts forts i febles, la informació del RAI, ASNEF Empresas,EBE Morositat, ICIRED, RIJ i de Paydex, experiència de pagaments, els Ràtings d'Informa i el Ràting de Risc Sectorial, entre d'altres dades rellevants.

Conegui més

Informa Financer

És el model més complet de tots els disponibles; coneixerà en profunditat tots els detalls d'una empresa, incloent-hi els balanços complets, ràtios d'anàlisis, etc. Un informe molt demandat per conèixer l'estat de milions d'empreses, classificades pels diferents sectors del mercat.

Conegui més

Informa Comercial

Aquest model d'informe d'empreses li permet conèixer la informació completa sobre la situació comercial d'un negoci o empresa abans d'arribar a establir-hi accions comercials.

Conegui més

Informa Abreujat

Per disposar d'una visió ràpida de la situació en què es troba una empresa, podrà consultar el nostre model d'Informe Abreujat. 

Conegui més

Informa investigat

Si vol aconseguir més informació d'una empresa o prefereix que un especialista en busqui més, ampliï o analitzi la informació, pot escollir el model d'informe Investigat.

Es tracta d'un informe complet i investigat que conté l'Informa Financer i blocs d'investigació addicional. 

Conegui més

Informa Prejudicial

Recopila tota la informació comercial, financera i registral de l'empresa o empresari individual objecte de la consulta. Es tracta d'un informe investigat que inclou informació de propietats registrades i informació patrimonial de l'empresa.

Conegui més

Productes Modulars

Si no necessita veure un informe complet i només vol consultar una part concreta de la informació d'una empresa, com per exemple: els administradors, informació judicial i concursal, aparicions en premsa o comportament de pagaments.

Conegui més

Informes Internacionals

Informa D&B li ofereix en exclusiva l'accés a la Dun & Bradstreet Data Cloud: Informes Comercials online i investigats de més de 500 milions d'empreses a tot el món. Podrà accedir a tres tipus d'Informes Comercials Internacionals en funció de les seves necessitats: Informe Compacte, Informe Estàndard i Informe Ampliat.

Conegui més sobre els informes internacionals


Informes Internacionals

Vol prendre les millors decisions per a la seva empresa? Faci-ho amb la millor informació.

SOL·LICITA UNA DEMO