Descobreixi més
Pujar

Vinculacions Empresarials

Vinculacions Empresarials

L'aplicació de Vinculacions Empresarials d'INFORMA és la nova forma de descobrir les relacions accionarials de les empreses


Conegui l'aplicació de Vinculacions Empresarials

L'aplicació de Vinculacions Empresarials és la manera més còmoda de conèixer tota la informació empresarial de manera ràpida i senzilla per descobrir les relacions entre empreses.

Es tracta d'una eina totalment interactiva amb la qual podrà configurar i personalitzar l'arbre de vinculacions o adaptar-lo en format taula. Totes les dades podran exportar-se en format Excel o PDF segons les seves necessitats.

A través de l'aplicació de Vinculacions Empresarials INFORMA, accedirà a la base de dades d'accionistes i participacions més gran d'Espanya, la base de dades d'Informa D&B, amb més de 3,8 milions de vinculacions, tant nacionals com internacionals.

Dins de l'aplicació, podrà trobar informació sobre accionistes, com ara:

  • Raó social
  • NIF
  • Percentatge de participació entre els components de l'arbre
  • Nivell de risc


Navegació Interactiva

Navegació Interactiva amb la tecnologia més avançada en Visual Data, la qual cosa permet obtenir una major capacitat de descobriment, anàlisi i diagnòstic de la informació.

Per només 1,4 unitats

Accedir a l'aplicació de Vinculacions INFORMA i navegar per l'arbre d'una empresa, visualitzant fins a 100 vinculacions, només costa 1,4 unitats per Informe.

Inclou informació de risc

Pot completar l'arbre empresarial amb la informació de risc de cada empresa (1,4 unitats addicionals). De forma gràfica veurà ràpidament si una empresa té risc alt, mitjà o baix.

Personalització de l'aplicació

Personalitzi l'aplicació de Vinculacions Empresarials Informa tot configurant l'arbre empresarial només amb la informació que necessita.

Filtri per tipus de vinculacions (accionistes o participacions), pel percentatge de les participacions, visualitzi en format arbre o taula i exporti en Excel o PDF segons les seves necessitats.


Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo